.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Всъщност не е все едно дали е на рожден ден или не.. все пак тя е искала да е весела поне тоя ден, а тоя мърльо е дошъл колкото да и развали настроението и си е тръгнал... И извинявай, ама ходите от 1 година, а той ти е подарил за рождения ден БУКЕТ и КАРТИЧКА!? Толкова ли не можа да поиска от мама 20лв. за няква плюшена играчка!? 100% съм сигурна, че не са му се давали пари за теб, което означава че или е много стиснат или просто не те обича за да ти подари нещо. Заеби го няма к'во да се занимаваш с такива боклуци.

Цитирай Първоначално написано от antevasin Виж мнението
    Всъщност не е все едно дали е на рожден ден или не.. все пак тя е искала да е весела поне тоя ден, а тоя мърльо е дошъл колкото да и развали настроението и си е тръгнал... И извинявай, ама ходите от 1 година, а той ти е подарил за рождения ден БУКЕТ и КАРТИЧКА!? Толкова ли не можа да поиска от мама 20лв. за няква плюшена играчка!? 100% съм сигурна, че не са му се давали пари за теб, което означава че или е много стиснат или просто не те обича за да ти подари нещо. Заеби го няма к'во да се занимаваш с такива боклуци.
    Подари ми букет и картичка и каза ако искам още нещо да му кажа.... хм....

Познавам доста момичета с такова поведение, но не знаех, че вече и момчетата ги хваща перманентното ПМС.И аз нещо не разбрах какво става в тая история. не е искал да дойде, после е дошъл и после си отишъл????
    Да точно така, първо не искаше да дойде, после си промени решението и дойде, после изпадна в някаква истерия и си тръгна!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си