- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разделихме се...той ме заеба на РД ми!
Имахме красива любов- 1 година! После почнахме да се караме много, за всичко.... преди една седмица имах рожден ден и исках да го почерпя с торта в нас и после да излезем някъде навън. Той каза че не иска да идва у нас и после навън. Питах го защо, той каза че иска да си седи у тях. Няколко часа по късно ми се обади, беше си променил решението, подари ми букет и картичка. Същевременно приятелките ми дойдоха , когато стана време да излизаме навън да отпразнуваме повода, той заяви ЧЕ НЕ ИСКа, изпадна в истерия и си тръгна! След една седмица ме потърси и искаше да се съберем.... аз му казах че е прекалил много да ме остави на Рд ми, плачеща и нещастна....
Ами,не знам какво го мислиш?Ебаси идиота,това е ужасно,според мен,не трябва да се занимаваш повече с него.
![]()
Колко познато ... И мен един ме беше зарязал на именният ми ден ( верно не е рожден ден, ама пак е кофти ), след година и девет месеца, както ти го каза, красива любов, и след един месец искаше да се събираме, е познай колко приех ... Извод: Не се занимавай с подобни боклуци. Да си върви по пътя, ще намериш друг по-подходящ за теб![]()
Абе какви са тия простотии заряза ме на рождения ми ден, на Коледа, на 3 март, какво значение има това?!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И на Гергьовден да те зареже, се същото. Заеби го, нека му тегавее.
dgdg
Вероятно има някакъв проблем, който не сядате да го обсъдите и да разберете откъде "извира". А докато не разберете какъв е проблема - няма да решите проблема.
А ти направи ли си труда да попиташ защо не е искал да излезе нея вечер?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Такива просто ги обожавам,сменящи си мнението и настроението през 5 минути.Що не му фрасна некой,да се сети,че живее в реалността и не всички трябва да се съобразяват с него.Въобще не се занимавай с тоя пикльо,не знаещ какво иска.![]()
Познавам доста момичета с такова поведение, но не знаех, че вече и момчетата ги хваща перманентното ПМС.И аз нещо не разбрах какво става в тая история. не е искал да дойде, после е дошъл и после си отишъл????
Всъщност не е все едно дали е на рожден ден или не.. все пак тя е искала да е весела поне тоя ден, а тоя мърльо е дошъл колкото да и развали настроението и си е тръгнал... И извинявай, ама ходите от 1 година, а той ти е подарил за рождения ден БУКЕТ и КАРТИЧКА!? Толкова ли не можа да поиска от мама 20лв. за няква плюшена играчка!? 100% съм сигурна, че не са му се давали пари за теб, което означава че или е много стиснат или просто не те обича за да ти подари нещо. Заеби го няма к'во да се занимаваш с такива боклуци.
Подари ми букет и картичка и каза ако искам още нещо да му кажа.... хм....
Да точно така, първо не искаше да дойде, после си промени решението и дойде, после изпадна в някаква истерия и си тръгна!Познавам доста момичета с такова поведение, но не знаех, че вече и момчетата ги хваща перманентното ПМС.И аз нещо не разбрах какво става в тая история. не е искал да дойде, после е дошъл и после си отишъл????
Ами да.. това е един вид измъкване от ситуацията.. то е ясно че няма да му кажеш искам това и това донеси ги веднага.. би трябвало сам да се досети :/
Може да е нямал финансовата възможност за нещо повече и точно затова да не е искал да идва и това да е причината в последствие да му е станало тъпо и да си е тръгнал.
Но нали е по-важно да драматизираме отколкото да се опитаме да разберем другия...
Няма значение дали са били парите, или нещо друго. Причина за държанието му е имало. Тук можем само да гадаем каква е тя. А ако не му дадеш шанс поне да обясни детинското си поведение ще продължаваш да се чудиш.
Има, защото е личен празник и си е организирала нещо. Тя му споделя категорично плановете си - и те не са да ходят на луната за шишарки, а да ядат торта и да ходят на дискотека с приятелките й. Следва една биполярна ексцесийка "искам, не искам и аз не знам". И к'во? Той вместо да е мъж и да бъде до нея е избягал като въшка.
Най-малкото е излагащо да имаш истерично гадже. И за жена е по-разбираемо да е такава, но ние си говорим за младеж.
Представи си ситуацията просто - отишъл нашият в чужд дом, да яде и пие на аванта, при хора, които празнуват. Идват група облякани, наклепани, нагласени девойки - носят подаръци, честитят на рожденничката. И наш Пешо казва "ОМФГ, забравил съм си розовата блузка, никъде не искам да ходиме" с тон тип "Азис с 20 санта в анала".
Ми, не. Утре ще си имат дете и той ще заяви "Не, не ми се ходи до болницата, ай да си седим вкъщи". Или айде - ще се разболее от грип и ще се помоли едно Аулинче да й донесе за главобола. "Не, не искам".
Ако беше някаква си неделя там и тя го беше поканила, 'щото й е скучно нямаше как да се случат такива неща.
Той е поканен, той ще се съобразява. А, ако ще е мъж ще е мъж до край. Всичко останало са вътрешните проблеми на хората отвън.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ