- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата - какво мислите за съвременните момичета?
Лейди, а ако една жена действително е курва, лошо ли е да отсъдиш, че е курва? Че човек понякога греши, то е ясно, но това е друга тема.
Геша, като станеш колкото мен и можеш да разпознаваш жените, шапка ще ти сваля. Жените са си е**ли майката. Колкото по-порасват, толкова са по-хитри. Разбира се, че аз съм виновен за това, че не съм ги преценил правилно, ама като дават погрешни сигнали... Да съм зависим.. силно казано. Но ми е важно мнението ви, ако не беше форуми като този нямаше да имат потребители. Какво има да се чудиш? И се радвам, когато някой мисли като мен, а ти не ли? Интересно и важно ми е какво мислят младите хора.
Лейди, дали една жена спи с много мъже е въпрос на фактология, а не мнение, нито съдене. Че е курва също е факт, защото именно така се наричат жените, които го правят. А че аз не харесвам курви, това е мнение.![]()
Да разбера вашето мнение. Казах го още в първия пост. Две неща ме интересуват. Дали всички описани там госпожици са курви - разбрахме се, че не. Съгласих се. Значи се търси друго най-малко общо кратно, а не външният вид. Да опознаваш всяка една за мен е непрактично, защото дали е такава или не може да стане ясно чак когато вече е безумно късно. Все пак имаме нужда от някакво предварително очакване, че не си допуснал грешка с една или друга.
Вторият въпрос само остана - харесвате и одобрявате ли тези от тях, които са. Аз - не. Убийте ме!
Последно редактирано от procter : 07-22-2013 на 09:15
Ти пак можеш да се интересуваш от мнението ни, но не е задължително да вземаш всичко присърце. И какво, искаш да ми кажеш, че жените гледат да те прецакат и готвят глобална конспирация срещу мъжкото съсловие ли? /Въпреки, че и аз все повече си мисля, че илюминантите са жени.../ Някои са курви, да, ама теб какво те бърка? Осъждаш ги, че са такива, съгласявам се, ама какво толкова те интересува, че чак се ядосваш и блъскаш 17 страници? Гледай от другата страна! Доста са свестни и имат какво да ти дадат и да ти бъдат верни, но трябва да потърсиш и да имаш какво да им предложиш. За да имаш какво да им предложиш, се стегни и стъпи здраво на земята, вместо да чоплиш защо имало курви на тоя свят!
^Човече, не искам да те засягам, ама имаш много пораженческо мислене! Как така нищо да не зависи от теб? Целият ти живот зависи само и единствено от твоите решения и воля!
^Когато е готова на всякакви акробатики в леглото с някой непознат само, за да получи голем, лъскав, черен Жип, примерно.
Добре де. Въпросът е, че никога не си сигурен за мотивите. Това, което на теб ти се струва "всякаква акробатика в леглото", може да е просто добър секс с човек, когото обичаш. А това, че ти е купен лъскав, черен джип, също не означава, че непременно е награда за креватната гимнастика.
Да, знам как изглежда отстрани и колко бързо хората скачат на разни заключения. Въпросът е, че не е честно и винаги трябва да се оставя място за съмнение... the benefit of the doubt.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Лейди, просто е. За мен курвата е жена, която възприема секса като ебане. Това е в най-общи линии.
А причината да изпишем 18 страници, е че всеки започна да ми обяснява как курвите са си ОК, аз съм зле че да се бъркам и да изказвам мнение (осъдително). Действително ли мнението ви е такова?
Геша, не казвам, че всички жени гледат да те прецакат. Даже не казвам, че изобщо някоя иска да ме прецака. Те не го правят, за да те прецакат, те го правят, защото "взимат каквото искат от живота"![]()
А аз се опитвам да ти обясня, че монетата винаги има 2 страни. В крайна сметка, сексът е хубаво нещо, за това можем да се съгласим всички. Но нима е изключително право само за хората, които са в дългосрочна връзка? Не. Тогава защо неангажиращият секс (чистото е*ане) се приема за признак на курвалък? Това не разбирам.
Това въпрос ли е или мнението ти? Отговори ми първо ти. Аз не казвам, че сексът задължително трябва да бъде в дългосрочна връзка, за да не бъде жената курва. Прочети пак какво съм написал, моля. Въпросът е в нагласата.
Последно редактирано от procter : 07-22-2013 на 10:05
Значи трябва задължително да има любов и дългогодишна връзка, иначе ставаш курва или курвак?
Поправете ме,ако грешно съм разбрал. Та то по тази логика всеки ще е девствен.
климатроник, трябва да са налични емоции като влюбеност, уважение, обич, нежност и подобни, иначе ставаш курва или курвар. Макар и малко осакатено, това е горе/долу мнението ми.
![]()
![]()
![]()
аз не мога повече.
Не знам защо, но в главата ми изкочи ей тая сцена:
http://www.youtube.com/watch?v=BofddwtPBPw
И Ал Пачино крещи - "Ти си курва, тя е курва, аз съм курва, вие сте курви, всички са курви"
Е, темата за мен приключи.