.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 656

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от procter Виж мнението
    И какво излезе?
    Сподед Лейдито, ако се ебеш само за бройка, тогава си курва. Обаче с познати може.
    Според мен, ако правиш секс без емоциите на привързаност, тогава си курва.
    Според Аетернел... може сам да си пуска тоалетното казанче.
    Други мнения?
    Всъщност според мен си чекиджия, който не е виждал секс и затова сипеш огън и жупел срещу всички, които виждат и си пуснал тая тема с цел някоя друга недоебана мома, която също седи на сухо, да се трогне от ретроградния ти морален поглед и най-после да те огрее.
    Ама да не вземеш да се обидиш сега, де. Не те съдя, просто изразявам мнение.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Всъщност според мен си чекиджия, който не е виждал секс и затова сипеш огън и жупел срещу всички, които виждат и си пуснал тая тема с цел някоя друга недоебана мома, която също седи на сухо, да се трогне от ретроградния ти морален поглед и най-после да те огрее.
    Не съм обиден, като изключа тона ти. До голяма степен си прав. Мастурбирам. От около месец не съм правил секс, дразнят ме тези, които се ебат все едно са животни, пуснах тази тема, за да намеря повече хора, които споделят моите идеи, а за момата не се бях сетил, но ще се радвам ако се намери такава с ретрогарден морал.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Дефинирай чикиджия. И аз си бия всеки ден? Лошо ли е ? Ще ми исъхне ли пишката?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Дефинирай чикиджия. И аз си бия всеки ден? Лошо ли е ? Ще ми исъхне ли пишката?
    Курва, ама без кураж.
    То надали дали има жив мъж дето не му бие главата иначе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си