.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво мислите? Дали това е така понякога?

Ще изобразя въпроса си чрез снимка и единственото което искам са малко разсъждения по темата и стигане до някакво решение дали това е така, или поредната заблуда за самоуспокоение на момичетата.

Моля ви, ако не смятате темата за безсмислена отделете малко от свободното си време, за да отговорите.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Виждала съм тази картинка във фейсбук и честно казано не ми се вижда реално,макар и в моя случай да е по-добре,ако е.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Да, снимката е от фейсбук, но това не е от значение според мен.
    Видях я преди време и този въпрос доста ме заинтригува. Като се замисля аз съм виждала момчета от втория тип може би и от първия, но не съм убедена дали съм права (понеже това са мои наблюдения върху странични връзки).
    Очаквам още мнения.

Хайде, толкова ли нямате желание да дадете 1 отговор? В този форум е пълно с интелигентни млади хора и ще се радвам да се отзоват.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    вярно е. :O

Понякога.
    Последно редактирано от Баща Ти : 07-22-2013 на 13:03

Зависи от характера на мъжа. Няма едно мнение по въпроса. Единствено, ако те търси, можеш да кажеш, че се интересува от теб.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от life-suck Виж мнението
    В този форум е пълно с интелигентни млади хора и ще се радвам да се отзоват.
    Твоето мнение е излишно
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Ако си в Перник е вярно.

Виж, с'я то до известна степен е така, но го има и момента, че ако един мъж харесва една жена той ще се постарае поне да спи с нея. Не всеки, който не ти обръща внимание те обича.
    Има мъжки и женски качества, и постъпки. Например мъжете са по-сдържани с емоциите си - това се има предвид в цитатът, който си постнала.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на Chacho
    За 15 годишни мъже ли си говорим?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    За 15 годишни мъже ли си говорим?
    17 до 20
    знам, че мъже е силно казано в случая ;d

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от life-suck Виж мнението
    17 до 20
    знам, че мъже е силно казано в случая ;d
    "Понякога" е точната дума. Може би клони към "често". Особено предвид полезрението на заинтересованите от тях жени.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на feikk
    Много сложно го правите. Понякога наистина нещата са така, както изглеждат.
    dgdg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си