- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- one direction infection
мда, само дето я знам точно тая от поне 3 години (сериозно) ...
На мен пък ми харесват. Може да нямат най-великата музика на света ама вие пък само плюете тука.
Сега някой да ми каже да имигрирам.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
имигрирай
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
вече го направих миналия септември
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Бе няма лошо детето да се кефи... вие наистина много велики станахте.... ще минат 1-2 години и ще му се успокоят хормоните![]()
Дайрекшънъри??
Хей търчи , о я стига ! Спрете се ! Какво лошо виждате в тях . Щом не ги слушате просто не мислете за тях . И ние оже да не харесваме чалга , метъл , рок , метълкор и прочие , но не сме почнали да псуваме . Помачете се да си затворите плювалниците , защото и ние дайрекшънърите можем да псуваме !
хе хе обвиъс трол ис обвиъс хахахахахахахаххахахахаха аха
Грешница! Не знам как може да поставяш чалга и рок като еднородни части в изречение по този начин. Интересно ми е колко и какви рок/метъл песни си слушала. Изброй ми две-три песни и ми кажи какво точно не харесваш в тях. После ми кажи любимата ти песен на 1D и ми кажи какво харесваш в нея. После аз ще направя същото и да направим сравнение.
Четох ти мненията в една тема, много държеше да се знае, че не си неграмотна, ама като те гледам, не спазваш никакви пунктуационни, граматични или правописни норми. В този пост имаш пет грешки без техническите (демек където е изтървана буква от бързане) и оставяш интервал преди всеки пунктуационен знак, което е грешно и естетически неприятно.