- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм,но не мога да си позволя да съм с него
Ти си като паникьосана котка. Нито бяга, нито се бие, само седи като насрана.
Реши се кво искаш. Единственото нещо, което може да те спре, от всичко, което прочетох е разстоянието. Това си е решение, чиято отговорност ти трябва да поемеш и сама да си отговориш - ще се получи ли или не.
Виж се с момчето и излез на чисто с него. Кажи му, че си имала страх от обвързване, затова си се държала така, надрасни този страх и говори с него за проблема със студентсвото.
Научи се да се възползваш от възможностите и да събираш смелостта да вземеш това, което искаш, щото днес ще е някъв пикльо, но утре ще са ситуации, които ще решават твоя, а може и чужди животи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Проблема е преди години,когато съм го харесвала,че ме е наранявал и не му е пукало толкова за мен..нали знаеш,като се опариш един път винаги ще изпитваш до някъде страх.А аз съм такъв човек,че колкото повече ми пука за някой,толкова повече започвам да мисля,дали няма да се нараня и мисля повече за страха,а знам,че не трябва да е така.Просто си мисля,че след толкова години ,не беше сега момента.Явно съм много объркана,за това и писах ,за да чуя съвети
По добре късно от колкото никога.. а и цял живот ли мислиш да бягаш от страх да не те наранят.. всички ги е страх.. Пробвай никога не знаеш какво ще стане докато не опиташ.. И аз преди време много се чудех дали да се хвана с ендо момче защото беше много вятърничев и си мислех че накрая аз ще го харесам много и той ще ме зареже.. ама сега сме вече почти 2 години заедно.. просто трябва да опиташ в живота е така