- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си "хулиганка"
Човек, ти от сарказъм не разбираш, как очакваш да си намериш свястно момиче ...
Кой е казал , че очаквам?! А ти като разбираш , защо не влезнеш в НАТФИЗ?
ахахаххахах
кола хора се насраха и избягаха с мръсна газ и се простиха само с 2 шала, едно огледало и малко изкривена врата... ОТ ДВАМА се насраха! смятай за какви п'утки става дума.
п'утки сте извън Пловдив и когато не сте много.
и за да бъда обективен, веднъж преди един мач с вас се бях напил като свиня и слязох на грешната спирка, още бях ученик, докато осъзнаете какво, що, докато ме догоните, вече бяхте обърнали посоката, защото бягахте...
Що, ако беше, кво щеше да стане?
Кажи си на колко години си? Имаш ли 15 изобщо?
Представи си , имам. Жизненоважно ли ти беше да знаеш?
Срам те е да кажеш на колко години си ли? : )
А смееш ли да ми го кажеш в очите?
Не, нали? Защото си жАлта к'урва от провинцията и си смел само по форумите, с лафове на 12-годишен.
Изпитваш ли удоволствие като плашиш децата...? Дано само да се забавляваш.. шото представи си, че отсреща е някакво лапе и ти се връзва.... =)
Чаках телефонно обаждане. :Д
Ако ми се върже, още по-добре за него, ще се научи по лесния начин, че трябва да си трайкаш понякога и да не се правиш на тарикат пред грешните хора.
А аз само се забавлявам, форумите не са местата, където мога да плаша хората пълноценно.![]()
Защото не си ми на годините или категорията.
И защото не се занимавам с дечурлига и такива като съм виждал 1000.
Защото не заслужаваш да ти се случи нищо и причината е, че си прекалено глупав (за което не си виновен ти).
Защото Ботев Пловдив винаги е бил и ще бъде средняшки провинциален отбор.
ти си хулиган колкото фишърмена не е ретард, общо взето..
такива като теб, забАв(е)ни не са на почит в агитките, щеше да го знаеш това, ако беше нещо различно от поредния форумен драскач-холеган
пп. рук за ботев и целата им агитка, макар да съм цскар
Аз познавам доста хулиганки. :Д