- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колата пред жената
Принципно не обичам да говоря за типично български манталитет, ама ни е силна черта да се превъзнасяме за колите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Еми като знаеш,че колата му е важна бъди по внимателна,бахти какво тряскаш правилно ти го е казал момчето ,ядосал се е дава си всичките пари и време за колата ,не да му я блъскат.Извини му се и готово.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да е всеки път, да се ядоса,ама за едно шибано блъсване...много се е надъхал нещо.
maDamn
Тя е трябвало да му се извини на момента и да си личи, че и пука...
Сега вече, наистина той трябва да й се извинява.
едит: Чачо, представи си, че твоята те смлати много здраво в топките и започне да ти се лигави насреща как до утре ти е минало и нищо не е станало... Едва ли ще реагираш, както ако покаже, че съжалява.
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 07-25-2013 на 19:14
Винаги ми е било странно как за една таратайка ще се нервиш толкова...и аз имам книжка, и аз карам, и аз вкарвам,макар и не особено много,пари в даден х'автомобил,ама чак пък такива изцепки. Понякога,когато нещо ти липсва,го избиваш чрез предмети, В случая дали са сантиметри или акъл,не се знае.
И на мен да ми се развикат,преди да имам възможност да кажа ,каквто и да е, и аз няма да се извиня...ще ме унижи за една скапана лайсна, а аз ще се извиня...нЕмада го бъде. But that's just me.
maDamn
Ами защо да не е нормално всеки си има някакво хоби и страст,на повечето момчета са ни колите и моторите,на момичетата са ви там гримове ,обувки ,дрешки ,вие как крещите като ви разрошим косите или ви настъпим и пищите като ненормални "Ооо косата ми " .Естествено,че ще й се развикам като блъска ,нещо за което аз съм се старал и го чупи.
Ама е слабоумно , да викаш,при положение,че го е направила без да иска. И не всички жени се цупят за такива тривиални неща. Радвам се,че нямам такива тъпанари покрай мен,които да се цупят,ако им тресна вратата малко по силно. Никога не е с умисъл...
И ... няма нищо естествено в това да унижиш гаджето си пред всики, сещаш се...
На мен колите също са ми хоби, дори повече от хоби, страст са ми,ама никога не съм и не бих се развикала за нещо подобно.
maDamn
Нали не приемаш описанието на случката за чиста монета? Това е страната на авторката, а както знаем, имате навика да преувеличавате, когато са ви ядосали.![]()
Еми окей може пича да е бил изнервен малко и тя го е изнервила повече като е изтряскала вратата.Айде бе чак никога да не е с умисъл не е вярно това !! Сигурен съм ,че последното за което е помислил ,че има някакви хора дето не познава и са чули ,че се карат. Голяма работа ,данък обществено мнение ли ще плаща?
http://www.youtube.com/watch?feature...EhH5gnvg&t=428
По-умен е от мен, няма какво да го преразказвам.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
добре, дори и да не е било така, дори и тя да се е извинила, аз като фен на бързите скорости, не мога да си обясня и не бих си позволила такова държани. А не е като да не са ми разливали кафе на пасажерската седалка отпред...
Едит: Дай тогава, да вика като овчар на сред препълнено място с хора например. Шо пък да плаща?
maDamn
С тия глупости за ценноста на колата точно такъв данък плаща пича, щото иначе не може да си покаже мъжеството.
Вместо да гъзарееш с кола, по която ти отива цялата заплата и ти се допикава, като нещо й се случи, иди и изкарвай толко пари, че ако ще да я нацепиш централно в стълб да те боли хуя. Жалко е да припищиш при няква дребна злополука. Надали ще се развикаш на себе си и ще се прибиеш, ако сам я блъснеш. Ще приемеш реалността и ще си оправиш бакиите.
Еми това си е негов проблем ако си дава и последната стотинка за колата вече ,не знам всякакви хора има ,аз примерно съм си потрошвал колата ,приятелката ми я удряла не реагирам така ,виж вече ако пипне мотора може и да й се разкрещя.
Aбе аре бе голям проблем,че й се развикал и двамата са виновни щом той не се обажда ,да му се обади тя ,какво все жените чакат да ви търсим ние и ние си имаме его.
Човек, не е за парите цялата работа, нито за това да се гъзарееш! Това е страст, тръпка, мания, както искаш така го наречи. Колата може да струва 500лв, но трудът и вниманието, което си й отделил я прави ценна за теб, не това че събирала погледите. Такъв човек дори да може и да си купи кола за 200 000лв, той пак ще намери нещо да й "подобрява", защото друго си е да създадеш нещо с твоите ръце.
Ако колата е по-ценна от достойнството на гаджето ти, не се сърди ако и тя те прави на 5 стотинки, като я настъпиш по обувките.
Ще ми е много весело да ви гледам как си възпитавате децата. Да слушат мама, ама да я правят на лайно, ако стане нещо с колата. Майка е все пак, почти човек.