.
Отговор в тема
Страница 2 от 11 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 264
    Мега фен Аватара на Chacho
    Принципно не обичам да говоря за типично български манталитет, ама ни е силна черта да се превъзнасяме за колите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Здравей Случвало ми се е и на мен да прасна силно вратата. Много пъти ми е викал затова. Колкото за сменянето на лайсни... много съм гледала,правила по колите на приятеля ми. Какво ли не ме е карал да правя. Сменяли сме гуми, джанти, слагали сме фолио, секви глупости.. каквито се сещаш. Наистина е глупаво да те занимава с това, и на мен малко ми е втръснало. Това което ти е казал е ужасно, знам как се чувстваш от личен опит. Колкото до прибирането сама по жегите, също му се е случвало. Само че тъпото беше , че чантата ми беше в колата му, а той си отпраши по същия начин и аз буквално трябваше да мина няколко километра до вкъщи без телефон,без пари,без ключове... Абе нищо.
    Кажи му да не се държи така с теб особено когато наоколо има хора. Супер гадно е.
    Още ли си с приятеля си> ?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Еми като знаеш,че колата му е важна бъди по внимателна,бахти какво тряскаш правилно ти го е казал момчето ,ядосал се е дава си всичките пари и време за колата ,не да му я блъскат.Извини му се и готово.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    дава си всичките пари и време за колата
    и смяташ това за нормално?
    едва ли я е блъснала нарочно омг
    и казваш тя да му се извини? бреХ!
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да е всеки път, да се ядоса,ама за едно шибано блъсване...много се е надъхал нещо.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    и смяташ това за нормално?
    Като не могат да ги вложат в друго и колата ще им остане смисъл на живота.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Тя е трябвало да му се извини на момента и да си личи, че и пука...
    Сега вече, наистина той трябва да й се извинява.
    едит: Чачо, представи си, че твоята те смлати много здраво в топките и започне да ти се лигави насреща как до утре ти е минало и нищо не е станало... Едва ли ще реагираш, както ако покаже, че съжалява.
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 07-25-2013 на 19:14

Град
    Beyond reality
    Винаги ми е било странно как за една таратайка ще се нервиш толкова...и аз имам книжка, и аз карам, и аз вкарвам,макар и не особено много,пари в даден х'автомобил,ама чак пък такива изцепки. Понякога,когато нещо ти липсва,го избиваш чрез предмети, В случая дали са сантиметри или акъл,не се знае.
    И на мен да ми се развикат,преди да имам възможност да кажа ,каквто и да е, и аз няма да се извиня...ще ме унижи за една скапана лайсна, а аз ще се извиня...нЕмада го бъде. But that's just me.
    maDamn

Ами защо да не е нормално всеки си има някакво хоби и страст,на повечето момчета са ни колите и моторите,на момичетата са ви там гримове ,обувки ,дрешки ,вие как крещите като ви разрошим косите или ви настъпим и пищите като ненормални "Ооо косата ми " .Естествено,че ще й се развикам като блъска ,нещо за което аз съм се старал и го чупи.

Град
    Beyond reality
    Ама е слабоумно , да викаш,при положение,че го е направила без да иска. И не всички жени се цупят за такива тривиални неща. Радвам се,че нямам такива тъпанари покрай мен,които да се цупят,ако им тресна вратата малко по силно. Никога не е с умисъл...
    И ... няма нищо естествено в това да унижиш гаджето си пред всики, сещаш се...
    На мен колите също са ми хоби, дори повече от хоби, страст са ми,ама никога не съм и не бих се развикала за нещо подобно.
    maDamn

Нали не приемаш описанието на случката за чиста монета? Това е страната на авторката, а както знаем, имате навика да преувеличавате, когато са ви ядосали.

Еми окей може пича да е бил изнервен малко и тя го е изнервила повече като е изтряскала вратата.Айде бе чак никога да не е с умисъл не е вярно това !! Сигурен съм ,че последното за което е помислил ,че има някакви хора дето не познава и са чули ,че се карат. Голяма работа ,данък обществено мнение ли ще плаща?

http://www.youtube.com/watch?feature...EhH5gnvg&t=428

По-умен е от мен, няма какво да го преразказвам.

Град
    Beyond reality
    добре, дори и да не е било така, дори и тя да се е извинила, аз като фен на бързите скорости, не мога да си обясня и не бих си позволила такова държани. А не е като да не са ми разливали кафе на пасажерската седалка отпред...

Едит: Дай тогава, да вика като овчар на сред препълнено място с хора например. Шо пък да плаща?
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Принципно не обичам да говоря за типично български манталитет, ама ни е силна черта да се превъзнасяме за колите.
    Пари, жени, коли, икономика... и политика отскоро, нали знаеш :д

Баааси отрепките, радвам се, че нямам такива около мен.

anonymous708973
    Guest
    Голяма работа ,данък обществено мнение ли ще плаща?
    Моля?!
    Нека ми се развика пред една камара хора, през носленцето ще му го изкарам после.

Голяма работа ,данък обществено мнение ли ще плаща?
    С тия глупости за ценноста на колата точно такъв данък плаща пича, щото иначе не може да си покаже мъжеството.

Вместо да гъзарееш с кола, по която ти отива цялата заплата и ти се допикава, като нещо й се случи, иди и изкарвай толко пари, че ако ще да я нацепиш централно в стълб да те боли хуя. Жалко е да припищиш при няква дребна злополука. Надали ще се развикаш на себе си и ще се прибиеш, ако сам я блъснеш. Ще приемеш реалността и ще си оправиш бакиите.

Еми това си е негов проблем ако си дава и последната стотинка за колата вече ,не знам всякакви хора има ,аз примерно съм си потрошвал колата ,приятелката ми я удряла не реагирам така ,виж вече ако пипне мотора може и да й се разкрещя.

Aбе аре бе голям проблем,че й се развикал и двамата са виновни щом той не се обажда ,да му се обади тя ,какво все жените чакат да ви търсим ние и ние си имаме его.

Град
    Beyond reality
    С тия глупости за ценноста на колата точно такъв данък плаща пича, щото иначе не може да си покаже мъжеството.

Вместо да гъзарееш с кола, по която ти отива цялата заплата и ти се допикава, като нещо й се случи, иди и изкарвай толко пари, че ако ще да я нацепиш централно в стълб да те боли хуя. Жалко е да припищиш при няква дребна злополука. Надали ще се развикаш на себе си и ще се прибиеш, ако сам я блъснеш. Ще приемеш реалността и ще си оправиш бакиите.
    Мамка му, трябва да се науча да се изказвам като хората. My thoughts exactly!
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    виж вече ако пипне мотора може и да й се разкрещя.

Aбе аре бе голям проблем,че й се развикал и двамата са виновни щом той не се обажда ,да му се обади тя ,какво все жените чакат да ви търсим ние и ние си имаме его.
    Ох, миличкия...

Вместо да гъзарееш с кола, по която ти отива цялата заплата и ти се допикава, като нещо й се случи, иди и изкарвай толко пари, че ако ще да я нацепиш централно в стълб да те боли хуя.
    Човек, не е за парите цялата работа, нито за това да се гъзарееш! Това е страст, тръпка, мания, както искаш така го наречи. Колата може да струва 500лв, но трудът и вниманието, което си й отделил я прави ценна за теб, не това че събирала погледите. Такъв човек дори да може и да си купи кола за 200 000лв, той пак ще намери нещо да й "подобрява", защото друго си е да създадеш нещо с твоите ръце.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    защото друго си е да създадеш нещо с твоите ръце.
    ебати съзидателят ставаш, като туриш на кочината нови лайсни и джанти, евентуално някой и друг стикер, гласящ "и аз твойта", примерно
    евала

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    ебати съзидателят ставаш, като туриш на кочината нови лайсни и джанти, евентуално някой и друг стикер, гласящ "и аз твойта", примерно
    евала
    Много си далече от истината...

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Човек, не е за парите цялата работа, нито за това да се гъзарееш! Това е страст, тръпка, мания, както искаш така го наречи. Колата може да струва 500лв, но трудът и вниманието, което си й отделил я прави ценна за теб, не това че събирала погледите. Такъв човек дори да може и да си купи кола за 200 000лв, той пак ще намери нещо да й "подобрява", защото друго си е да създадеш нещо с твоите ръце.
    Ако колата е по-ценна от достойнството на гаджето ти, не се сърди ако и тя те прави на 5 стотинки, като я настъпиш по обувките.

Ще ми е много весело да ви гледам как си възпитавате децата. Да слушат мама, ама да я правят на лайно, ако стане нещо с колата. Майка е все пак, почти човек.

anonymous708973
    Guest
    Майка е все пак, почти човек.
    < КОЛАТА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си