- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Потене, помощ :(
Здравейте.Момиче на 15 години съм. Споделям ви един проблем свързан с потенето. Потя се по ръцете и наистина се притеснявам от какъвто и да е контакт, здрависване, докосване на предмети.. Особено сега имам гадже но не сме се виждали, защото той е на море сега, а тръгнахме преди той да замине и много се притеснявам ако иска да се хванем за ръце какво ще правя. Чувала съм за Одорекс и такива кремове, но наистина са вредни и не искам да навредя на здравето си, помогнете ми с каквото и да е (билки, някакви чайове?, нямам представа как мога да си помогна) Мисълта че това потене ще ми пречи да имам връзка ме подлудява защото ужасно много го харесвам(( Моля ви за помощ
Ще ти разкрия една тайна - лято е, всички се потим.
n00bs
Аз имам същие проблем, но вече не ми пука щот не само мие 2те се потим като прасета ;д
Здравейте,аз имам същия проблем,но малко по-страшен.Та проблема ми е,че аз постоянно се потя дори когато си стоя в къщи.Вярно,че е лято,но това е целогодишно и е ужасно.Постоянно трябва да нося тъмни дрехи.Моля за помощ.Потя се по цялото тяло като започнете от ръцете,краката,подмишницит е и вече не знам какво да правя.
Благодаря предварително!!!
Може да имаш проблем с щитовидната жлеза.
Разясни му картинката на това твое "гадже", че и ти си човек и се потиш...![]()
Безсмисленият коментар над мен възвърна една безсмислена и заради това игнорирана тема.
Ако все още се потиш, провери си щитовидната. Освен това мокрите ръце често са свързани с проблем на вегетативната нервна система.
В крайна сметка до определена възраст, когато окончателно се "наместят" хормоните, такива неща се случват и човек трябва да не им обръща прекалено много внимание. Има куп продукти, в т.ч. натурални, които могат да помогнат за овладяване на този проблем![]()