.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Не харесвам мъже с бради и с прекалено много косми по гърдите. Иначе не ми пречи, стига да не са гъсти.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Това:
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Да ги маха отдолу, и подмишниците, другото не ме касае. Но да си маха космите на краката е мега гейско според мен. Не обичам голи охлюви.

Е кое му е гейското да си махам космите по краката, не ме кефи да ходя по къси панталонки и да съм някъв космат ,това ли е нещото ,което ме прави мъж,че имам косми по тялото си ? Вземете си маймуни тогава ..

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз си махам на чурката и под мишниците, краката абсурд а и там няям много дори приятелката ми оня ден гледа едно клипче как си пърлеха космите с запалка и парфюм и искаше да експериментира върху мен голям смях падна, но само 1 път пробва и беше ужас така че съвсем нормално е да си космат, аз съм умерено и не изглежда грозно, изглежда нормално даже, тва че повечето момченца се скубят и си праят кола маска навсякъде не значи, че това е нормално и тряя всички да го праят, не знам ква е тая мода, едно време е било абсурдно да се обезкосмяваш/за мъжете говоря/ и никой не си го е помислял, а сега не знам защо така се промениха нещата и какво е повлияло за да го правят, аз го правя не знам защо, но само на тези две места другаде не

Космати кат горили .. и с епилирани крака като охлюви ... т'ва са двата типа .. другото не са мъже (rofl)

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Много ми е смешно как определяте кой колко е мъж по това дали си маха космите .
    Аз се епилирам навсякъде гнусно ми е да имам косми ,пък нека съм гей:д
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от Georgi.M Виж мнението
    Е кое му е гейското да си махам космите по краката, не ме кефи да ходя по къси панталонки и да съм някъв космат ,това ли е нещото ,което ме прави мъж,че имам косми по тялото си ? Вземете си маймуни тогава ..
    В криворазбрана цивилизация явно да.
    Авторе,жалък си ,ако мнението на момичетата е от значение за теб и правиш всичко само за да им се харесаш. Имай си твое мнение за нещата.
    Последно редактирано от maldini : 08-10-2013 на 00:36

Мега фен Аватара на 102
    За тва ли повечето жени казват, че нямало истински мъже вече... хаххаха.

Мега фен
    защо не харесвате по гърдите ?

Фен Аватара на Dannie96
    Град
    Пловдив
    Обезкосмени предедпочитам гърба, подмишниците и долу. А и също нека не е с една вежда. Иначе предпочитам да си има косми, нека си личи, че е мъж. Само да не са от онези дълги и накъдрени Абе, то това си е лично негово решение какво ще прави, ама и аз да си кажа мнението.
    А, и бради- обожавам ги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си