- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жени, харесвате ли мъже с косми ?
Не харесвам мъже с бради и с прекалено много косми по гърдите. Иначе не ми пречи, стига да не са гъсти.
Е кое му е гейското да си махам космите по краката, не ме кефи да ходя по къси панталонки и да съм някъв космат ,това ли е нещото ,което ме прави мъж,че имам косми по тялото си ? Вземете си маймуни тогава ..
Аз си махам на чурката и под мишниците, краката абсурд а и там няям много дори приятелката ми оня ден гледа едно клипче как си пърлеха космите с запалка и парфюм и искаше да експериментира върху мен голям смях падна, но само 1 път пробва и беше ужастака че съвсем нормално е да си космат, аз съм умерено и не изглежда грозно, изглежда нормално даже, тва че повечето момченца се скубят и си праят кола маска навсякъде не значи, че това е нормално и тряя всички да го праят, не знам ква е тая мода, едно време е било абсурдно да се обезкосмяваш/за мъжете говоря/ и никой не си го е помислял, а сега не знам защо така се промениха нещата и какво е повлияло за да го правят, аз го правя не знам защо, но само на тези две места другаде не
Космати кат горили .. и с епилирани крака като охлюви ... т'ва са двата типа .. другото не са мъже![]()
![]()
(rofl)
Много ми е смешно как определяте кой колко е мъж по това дали си маха космите .
Аз се епилирам навсякъде гнусно ми е да имам косми ,пък нека съм гей:д
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
За тва ли повечето жени казват, че нямало истински мъже вече... хаххаха.
защо не харесвате по гърдите ?
Обезкосмени предедпочитам гърба, подмишниците и долу. А и също нека не е с една вежда. Иначе предпочитам да си има косми, нека си личи, че е мъж. Само да не са от онези дълги и накъдрениАбе, то това си е лично негово решение какво ще прави, ама и аз да си кажа мнението.
А, и бради- обожавам ги.