.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Да го направя ли?

Имам си приятел от около 1 година, аз съм на 15, а той на 16. Познаваме се доста добре и сме говорили за секс много пъти и той казва, че ще почака докато съм готова, но напоследък си личи как го иска повече и това е нормално-все пак е момче, макар че не ме насилва за нищо. Наистина му вярвам и знам, че искам да го направя с него, но не съм сигурна, че искам да е точно сега и някак не знам дали съм готова. До скоро мислех, че ще го реша на момента, но започнах да се притеснявам, защото не искам след това да съжалявам, че съм прибързала. И двамата знаем доста за предпазването, хигиената и прочие, така че това не е проблем. Просто веднъж мисля, че го искам и ще го направя с него, а друг път се разколебавам. Не искам да разочаровам и него (да реша, че не съм сигурна по средата на нещата)...според вас какво да правя?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Прави ли ти се секс?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Ами да ти кажа.. Аз също бях като теб. Решавах, разколебавах се, казвах си, че съм много малка още, но пък в един момент си казах ''какво толкова губя'' и го направих. За всяко нещо си има първи път и все някога трябва да се решиш. А и щом ходите от около година... Според мен го направи.. Не е фатално, че си си изгубила девствеността на 15 примерно, по-фрапиращо ще е след това нищо да не те спира да си лягаш с всеки срещнат.. И все пак-ти решаваш

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gersinkaa Виж мнението
    Ами да ти кажа.. Аз също бях като теб. Решавах, разколебавах се, казвах си, че съм много малка още, но пък в един момент си казах ''какво толкова губя'' и го направих. За всяко нещо си има първи път и все някога трябва да се решиш. А и щом ходите от около година... Според мен го направи.. Не е фатално, че си си изгубила девствеността на 15 примерно, по-фрапиращо ще е след това нищо да не те спира да си лягаш с всеки срещнат.. И все пак-ти решаваш
    каква е връзката между това на колко си загубиш девствеността с това,да си лягаш с който ти падне ?
    в случая има едногодишна връзка

за мен една година е ОК и да,нормално да му се иска на човека.. ако ти се прави секс,просто прави и не мисли... щом му вярваш,знаеш че го искаш,че сте достатъчно образовани и т.н. какво те спира ?

Връзката е тази, че някои момичета приемат загубването на девствеността си като нещо много лошо, мислят си, че ако го направят на 15 примерно и ако се разбере ще ги линчуват с камъни. И за това казах-не е лошо да си изгубиш девствеността на 15, а е по-лошо ако си я изгубила на 15, на 16 да имаш над 10 бройки.

Така и така все някога ще си загубиш девствеността ,не я пази все едно си последната девственица! не си много голяма, но ако имаш желание го направете! Невярвам от първият път да изпитате адското удоволствие...Момчетата в днешно време предпочипат НЕДЕВСТВЕНИ момичета защото с тях се кефят и зядоволяват желяниятя си без да има нужда да са кой знае колко нежни и внимателни с женското тяло!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Аз не виждам нищо лошо в случая! Най- важното е, че момчето държи на теб.

Banned Мега фен
    Връзката е тази, че някои момичета приемат загубването на девствеността си като нещо много лошо, мислят си, че ако го направят на 15 примерно и ако се разбере ще ги линчуват с камъни. И за това казах-не е лошо да си изгубиш девствеността на 15, а е по-лошо ако си я изгубила на 15, на 16 да имаш над 10 бройки.
    ти го каза така все едно ако на 15 си изгуби девствеността задължително става долнопробна курва

е глупости... определено не съм искала да кажа това..

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Сексът е полезен за децата

Banned Мега фен
    е глупости... определено не съм искала да кажа това..
    е добре де,аз ти казвам как прозвуча и защо ти зададох горния въпрос

да, да, разбрах, споко но аз все пак да кажа...

Голям фен Аватара на alex18
    Дай му не го мъчиии

Мега фен Аватара на baby_baby
    Направи го когато си готова няма по-хубаво нещо от секса когато и двамата сте готови

Супер фен Аватара на NissaN
    Това е изцяло твоя воля когато мислиш че си готова действай

Повече от фен Аватара на autumn666
    Една година е доста време... не се пазете като монахини. Какво значение има дали си на 15, ако си готова, образована и си намерила правилния човек?

Ходите от 1 година, познаваш го, имаш му доверие, направи го.

Цитирай Първоначално написано от Leexy Виж мнението
    Имам си приятел от около 1 година, аз съм на 15, а той на 16. Познаваме се доста добре и сме говорили за секс много пъти и той казва, че ще почака докато съм готова, но напоследък си личи как го иска повече и това е нормално-все пак е момче, макар че не ме насилва за нищо. Наистина му вярвам и знам, че искам да го направя с него, но не съм сигурна, че искам да е точно сега и някак не знам дали съм готова. До скоро мислех, че ще го реша на момента, но започнах да се притеснявам, защото не искам след това да съжалявам, че съм прибързала. И двамата знаем доста за предпазването, хигиената и прочие, така че това не е проблем. Просто веднъж мисля, че го искам и ще го направя с него, а друг път се разколебавам. Не искам да разочаровам и него (да реша, че не съм сигурна по средата на нещата)...според вас какво да правя?
    Woah, I almost gave a fuck. Try again!

Щом имате едногодишна връзка какъв е проблема ?! И какво чакаш ? Да станеш готова ли ... щом искаш той да ти е първия действай, отпусни се и готово . Ако чакаш да станеш готова ще си почакаш доста .

Вероятно я възпира това, че е чула от някой/някоя или прочела, че гаджето й ще я наебе и след това ще я зареже. Проблем при 99.9% при пуберите. Разберете момичета не всички момчета са долни измекяри. Ако беше момчето играч нямаше да те изтрае цяла 1 година, а да се е съсредоточил към друга мишена!

Питаш непознати във форум дали да спиш с гаджето си->не си сигурна в себе си и него->по-добре не го прави,докато не се увериш, че това трябва да се случи. Повярвай ми, когато усетиш, че моментът е настъпил, последната ти мисъл ще е да се консултираш с когото и да било.

ду ит

Абе щом се колебаеш недей.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Щом питаш и се чудиш, значи не си готова още.
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на Smith_6
    Davai, posle priqqtelqt ti shte ima da me cherpi bira(illi kola).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си