.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Exclamation Правилно ли е?

Здравейте! Не знам дали темата е за този раздел, но ви моля да споделите мнението си. Аз и приятелят ми сме на 15 и сме от ромски произход. Имаме сериозна връзка от близо година и половина, обича ме много и има сериозни намерения към мен. Не веднъж ми е казвал, че иска да се оженим след 2 или 3 години, да имаме деца и семейство. Проблемът е там, че родителите ми няма да позволят да се оженя толкова рано. Споделяла съм с него, и той ми казва да избягам от нас. Правилно ли ще е да го направя ? Дайте ми съвет..

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Глупости. Как ще бягаш от вкъщи, заради момче? От вкъщи се бяга, когато имаш прекалено сериозни проблеми, а не щот някво момче така рекло.
    Стой си на дупето и не си навличай излишни проблеми с вашите. Имаш ли идея какво ще преживеят те?
    Къде ще живеете? Под някой мост? В някоя барака/кашон? Как ще се издържате? Как ще завършиш образованието си?
    Стегни се. И най-вече влей разум на приятеля си, ако ли не - чао му.
    Може да ти звучи крайно, но тва е истината.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Глупости. Как ще бягаш от вкъщи, заради момче? От вкъщи се бяга, когато имаш прекалено сериозни проблеми, а не щот някво момче така рекло.
    Стой си на дупето и не си навличай излишни проблеми с вашите. Имаш ли идея какво ще преживеят те?
    Къде ще живеете? Под някой мост? В някоя барака/кашон? Как ще се издържате? Как ще завършиш образованието си?
    Стегни се. И най-вече влей разум на приятеля си, ако ли не - чао му.
    Може да ти звучи крайно, но тва е истината.
    Казва ми да избягам и да отидем при родителите му да живеем. В противен случай щял да ме краде на сила. Казва че нямало нужда да уча и че той щял да ме издържа.. Трябвало жената да зависи от мъжа си :X Не знам какво да правя.. Обичам го много

Супер фен Аватара на tireheb
    на 15 вече си зела-дала, трябвало е досега вече да имате деца
    кой ше те погледне вече оттук нататък
    тръгвай с него

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Остави той какво казва. Ти как виждаш нещата? Искаш ли да си зависима? Искаш ли той да определя начина, по който да се стича живота ти? Имаш ли желание да учиш, да работиш и да си самостоятелна личност или ще си доволна да си в сянката на мъжа до себе си?

Отговори си на тези въпроси. Разясни си какво искаш от живота и тогава прави планове за женитби, изнасяне и подобни.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Искам да имате поне 10 малки циганчета

И ти да си безработна....

Спокойно, ние ще работим, за да има откъде да ви плащат помощи

:* Сладки кадъни

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Айде още едни на клона за помощи.
    n00bs

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението

Тъжно,но вярно...заради неуките майки на 10 деца ни тупат като брашнени чували в собствената ни държава...момиче,ето ти съвет по темата:никъде няма да бягаш,нито тоя келеш ще те краде,остани си у вас,изучи се,намери си работа,пробвай се да се издържаш сама...чак тогава може да става дума за сватба и деца...и ако на 15 -16 си мислиш,че си готова да си майка,жестоко се лъжеш.Тоя твоят може и да те обича,но ти ще стоиш вкъщи да му миеш,чистиш и переш с бебета на ръце,докато той се развява насам-натам...хубаво си дай сметка какво иска той от теб и ги махай тия розови очила....

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението

Баща Ти, всичките твои коментари, които съм видял досега, ме карат да се смея.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Баща ми е луд!..

По темата:

Ти наред ли си бе, кафява приятелко? Я се стегни и марш на училище,
    няма аз (И всички данъкоплатци) да ти храним децата, я!

"Обичали се.." К'ва обич на 16 бе, аре моля ти се.. Ако искаш да станеш човек и да не те хулят, че си циганчИ, марш на училище, а после с много труд завърши университет, стани нещо в живота, а не да гледаш 28-те ви деца, от които на половината не им знаеш имената.. докато мъжа ти.. те "издържа" с ровене по кофите..

"Щял да те кръде" И как ще стане това, ако ти не искаш, ще ми обясниш ли?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Sabin99 Виж мнението
    Баща Ти, всичките твои коментари, които съм видял досега, ме карат да се смея.
    Радвам се за теб от негово име.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ засечка
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Няма да е правилно да го направиш.Ако наистина те обича ще чака колкото е нужно. ;д

Супер фен
    Град
    България
    Вашите знаят ли,че си заедно с такъв тъпак?
    Сядай си на задника и учи,момиче,учи!
    Ако те обича-ще чака,ако не-бий му шута!
    Не е правилно.Ти ще му родиш децата,ще чистиш,ще живееш при родителите му /със свекърва ти,ужас/,а той ще си обикаля насам-натам.Стягай се и му кажи "или чакаш,или се разделяме",ако те обича,няма да се разделите.
    Той на колко е?
    Кажи на вашите,че иска да те открадне,да ти е спокойна главата.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Вашите се опитват да ти осигурят по- добър живот. Като гледам си грамотна. Искаш да се вкараш в омагьосания кръг на ромското гето ли? Каква ти е целта точно? Непълнолетна майка на социални помощи цял живот? Този живот ли искаш за себе си?

Не прави глупости, а учи!

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ако наистина те обича ще чака колкото е нужно.
    Ако вашите не знаят, какво е положението с тоя тъпак ,веднага им кажи!
    Не омеквай пред него.Ясно му заяви,че не искаш да се жените и ,че искаш да продължиш образованието си и т.н.
    А ти наистина първо завърши образованието,намери си работа и чак тогава се жени.Първо гледай да можеш да се издържаш сама.И въобще не си мисли ,че това ще стане след една година най-много.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    След 2 години ако сте още заедно чак тогава ще му мислиш,имаш много време а и ти като искаш никой не може нищо да ти каже.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си