.
Отговор в тема
Страница 4 от 13 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 313
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Аз септември ще разбера дали ще съм в 9 или ще си остана в 8 клас
    Ся като ви чета и ме хвашта яд защо не учих през годината а сега сам с два поправителни и много нисък успех.
    само два поправителни?
    хм, мислех, че ще си на повече

Мега фен Аватара на Rabalka
    Защо?

лол ти си от темата в раздел секс ^

Повече от фен Аватара на weenonas
    Град
    София
    Уфф.. Тия митологии ще ни измъчат. Още не съм започнала да ги чета, но ще се пробвам. Чудя се с Илиада дали да се мъча. Госпожата ни по литература още преди края на годината каза да я почнем за да може евентуално да я прочетем до края на ваканцията, а тя вече мина почти половината Но другите ще се постарая да ги прочета, ако не се лъжа не са толкова дълги.

Сега се сещам да ви попитам.. Някой знае ли какво ще учим в 9 клас по математика и дали ще ни трябват калкулатори с тригонометрични функции?

И бтв, тая жега, не знам за вас, обаче мене страшно ме изморява и нямам желание за нищо Уж София е с една от най-ниските температури и пак ми се струва ужасно

Още нещо се сещам Ако има желаещи да тренират лакрос от София да ми пишат. Хубав е спорта жалко, че не е толкова разпространен в България.

Стана доста random тоя пост, но какво да се прави

weenonas, аз пък смятам сега да прочета по-обемните произведения, а останалите направо в движение.

Другата седмица ще отида до библиотеката и ще си взема Илиада и още нещо от списъка.

Да ви се оплача:
    Вчера съм стояла до 5 сутринта да се разправям с една мадама от Алжир за религия. Изпи ми душицата това момиче. Лягам си накрая, очите ми кървят, ама нали спора ме държи още, сигурно съм заспала към 6. Ставам на сутринта в 11:30 ни жива ни умряла (ама по-скоро към умряло отивам), къпя се, ама бързам, щото съм на урок по рисуване. Отивам аз, 10 минути съм закъсняла както винаги, гледам - вратата заключена. Звъня на госпожата - гости имала, нямало сме да караме урок, забравила да ми се обади. Не знаех нея ли да трепя или тая от Алжир... Пък такава жега беше, направо се разтопих. И сега сигурно пак ще си легна посред нощите и ще се успя утре за заветния урок...

Някой от вас свърши ли това, което си беше намислил да прави лятото? Или сме се сбрали банда мързеливи потенциални интелектуалци?

А, щях да забравя.
    Какво е лакрос?
    Последно редактирано от BloodyDreamer : 07-29-2013 на 21:36

desislavayk
    Guest
    Айде и аз ще се разпиша в темата ви. И аз освен гръцката митология и житиетата, имам и задачи по математика само 69 стр. със ЗИП задачи, които чесно казано май накрая ще посъкратя, но имам и книги по АЕ от които трябва мин. 3 да прочета и офф направо незнам.
    Иначе лятото минава много бързо макар да ми е леко тъпо, но не е късно за разнообразие.

Успех Рабалка!

Град
    София
    •Илиада ми се струва ужасно голяма и нямам особено желание да я чета, затова мисля да се занимавам с по-малките произведения :Д Мдаммм, мързи ме, та чак ме боли. Днеска.. Добре де вече е вчера Бях решила че ще ходя да тичам сутринта и ще стана рано. Алармата звъни в 7 часа - айде още пет минутки и ще стана. И така ме глозгаше отвътре и се будех на всеки 30 мин и все айде още малко, айде още малко и стана 10 часа докато се усетя. Много ме е яд. И днес ще се пробвам да стана, пък ще видим дали ще успея. Виновна съм си, това късно лягане ще ме съсипе ама ми е навик и не мога да заспя по-рано от 12

•А ти защо си се занимавала да толкова късно с нея ?

•Лакроса идва от Америка. Определят го като нещо между хокей и американски футбол. Имаш стик и гумено топче, което трябва да влезне във вратата. Но това е най-общо казано. Доста тичане включва, както и стратегия. Ако искаш да ти обясня по-подробно направо лично ми пиши, да не спамим много

Хаха, колко познато ми звучите всичките Само дето аз още не съм успяла да си обърна режима, слава богу.
    Вчера се върнах от морето и честно казано днес преливам от енергия, но нямам желание за нищо -.- Почнах Легенди и митове, прочетох Едип цар и сега мъча Антигона. Е, добре де, мъча е силно казано, защото като се зачета ми става интересно, обаче тая мерена реч малко ми лази по нервите, както и въпросният Хор Бая време мина преди да разбера аджеба кво е това. А отделно, тотално си занемарих френския. То бяха едни планове и кроежи, на такъв курс, онакъв курс, а накрая никъде не се записах.

Имам чувството, че само аз не съм прочел абсолютно нищо. :/ Мързи ме адски много, а ваканцията си тече ...

^SunT, до 8ми август може да се запишеш на двуседмичен курс по френски език към Institut Francais. Правиш тест (1 час), които ти определя нивото и те включват в група.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Тук не съм писала отдавна. Вчера ходих до библиотеката и си взех Старогръцки легенди и митове. Вие до къде стигнахте със книгите? Аз още не съм прочела нито 1.

И аз не съм прочела нищо от списъка.
    weenonas, занимавах се с нея, защото ми беше интересно отначало Ама тя повтаряше само едно и също и накрая ми стана тъпо и се изнервих. Пък и беше крайно време да си лягам.

Пак не си довърших картината -.- 22 часа съм я рисувала и още не е готова...

За лакроса просто за обща култура питах, щото съм го чувала и преди Иначе обичам спорта, но спортът не ме обича, та не тренирам нищо.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ся като се върна от морето и си сядам сериозно на гъза да мога да си зема изпитите.Искъм да си мина в 9 клас

^Успех!

на нас ни дадоха само "Илиада" "Прикования Прометей" и "Антигона" ...ама това да четеш тая "Илиада си е направо мъчение.;хх

аз съм човек където чете.;д а дори аз не съм ги почнала..иначе че прочетох 7 други..да ама тва гръцката митология е най-скучното нещо.;хх

Аз пък съм фенка на гръцката митология,но това е от както прочетох Пърси Джаксън и боговете на Олимп
    Научих много неща от там и ми беше интересно,но не го препоръчвам,защото да не вземе г-жата ви да ви пита къде живеят гръцките богове и вие да отг: "Били са на Олимп,ама сега живеят на върха на емпайър стейт билдинг" (Демек между факти от митологията се намира тук-там някоя измишльотина от автора )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    Били са на Олимп,ама сега живеят на върха на емпайър стейт билдинг"
    Това ми хареса По натам може и да я взема да я прочета.

Днес ходих до библиотеката и единственото, което си взех беше една книжка - Антични трагедии (включва Прикования Прометей, Антигона и Електра. Имаха и Илиада, но съкратения вариант дават само там да се чете, а голямата нямам намерение да я чета Ще видим, може някой ден да се разходя и да я прочета или ще я взема от една приятелка.
    Вече прочетох "Прикования Прометей" и се изненадах. Хареса ми, а очаквах като всички други книги по история и митология (не че съм чела много) да са ми безинтересни. Направих си и листчета за отделните участници и каква роля играят, за да може евентуално като стигнем да там да не го чета отново (не че е много дълго), а да си припомня с тях произведението. Доволна съм от себе си ^_^
    Също си взех и 2 книги на английски. Трябва да си тренирам езика, а не са ни давали никакви. Едната ми е по-лесна за четене - нямам толкова много непознати думи,но не ми е много интересна, докато другата ми е интересна, но пък е с доста непознати думи и тъкмо като се увлека в историята изниква някакъв детайл без който не мога да си изградя хубава представа -_-

Бтв, преди малко си гледах тестовете за 7 клас и си спрях погледа на авторите. Разбрах защо са толкова трудни - сегашната ми госпожа по български и литература също ги е писала, а нейните тестове са ужасни

Трябва да седна да уча здраво тази година. Едно че започваме специалните предмети, а и от първия срок ми зависи дали ще взимам стипендия втория.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Рабалке, то само с искЪне не става, миличка... вместо да си вдигаш краката all day all night можеше да седнеш да прочетеш нещо.. Не знам дали си била в гимназия или ОУ, ама.. ако си била подготвителен клас в гимназия много ще се очудя.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    И да ви се представя-бъдеща деветокласничка (йес) от Ямбол в Г ''Васил Левски'' в паралелка биология и химия
    Казвам се Гергана ^_^
    Завърших с успех 5.45, доволна съм от себе си. Много се гърчих с този английски, попаднах на възможно най-строгия учител в целия град, но все пак излязох жива от 8 клас с успех 5 по английски език. ))
    Като цяло по БЕЛ имам същите книги-Илиада, Електра, старогръцка митология и т.н, но до сега честно да си кажа една книга не съм отворила..

;д;д
    не само ти..;д
    Аз пък от своя страна съм също бъдеща деветокласничка..;д от Пазарджик съм в Математическа гимназия "Констанстин Величков" профил Информационни технологий, английски, информатика.;ддд Завърших с успех 5,76..;д много съм доволна, защото просто единствената 5-ца (по БЕЛ) при класната..тя е просто такава..и от 26 човека никой нямаше 6-ца за годината..колкото и да и се трудиш и бъхтиш.;д И днес почнах Илиада..и след 15-та страница направо загубих всички връзки..толкова имена толкова нещо..и след тва му ударих един сън.;дд

Аааа, Пърси Джаксън-а, хахахаха, първите две книги ги прочетох преди доста време, сравнително интересни са, трябва да намеря време и да дочета останалите.
    Чета сега "Къде си, Аляска?" на Джон Грийн и не ми се иска да свършва, че трябва да ги започна книгите. Взех си направо христоматията, та там да си чета откъсите, които са ми дадени. После трябва да пиша резюмета, леле, не ми се мисли, хахахах.

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Чета сега "Къде си, Аляска?" на Джон Грийн.
    АААА, много искам да я прочета!Но не я намерих в читанка.инфо и трябва да си я купя..Не обичам да купувам книги,защото ги прочитам за няколко седмици и след това с години събират прах по секцията..

Знаете ли някакъв сайт,от който да си изтегля англ. книги ниво А2-В1?
    П.С Завърших с 5,7.

^Няма я, да, защото е все още нова. И аз предпочитам да си ги сваля от Читанката, качвам си ги на таблета и е много по-удобно за четене.

Разгледай сайта на Понс за англ. книги по нива, но не може да си ги теглиш - трябва да си ги купиш. :/
    P.S. Аз май преди писах с колко съм завършил, ама карай - 5,43.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Имам чувството, че само аз не съм прочел абсолютно нищо. :/ Мързи ме адски много, а ваканцията си тече ...

^SunT, до 8ми август може да се запишеш на двуседмичен курс по френски език към Institut Francais. Правиш тест (1 час), които ти определя нивото и те включват в група.
    Оо, същата съм.
    Занимавам се пасивно с английски, един онлайн курс на Оксфорд, на 92 глава от моята книга съм (Life of Pi), после не знам дали ще чета нещо. Ще ми се, вероятно отново ще е на английски. Или John Green - Looking for Alaska / The Fault in Our Stars или Oscar Wilde - The Picture of Dorian Gray. О ... имам да дочитам 50 Shades of Grey. Май тя ще е на дневен ред...

edit: https://soundcloud.com/bletashehi/je...u-all-the-time не може без музика...
    Последно редактирано от FuckingFreak : 08-01-2013 на 14:26

Да ви кажа, аз съм чела само The fault in our stars, а Looking for Alaska я бях намерила отдавна съвсем случайно и ми хареса заглавието (), но нещо не ме грабна.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Аз завърших с 5.74 в АЕГ, имам 5 по физическо и по математика. И двете са поради мързел
    Книгите от списъка ги започнах и засега съм прочела само митовете и "Прикованият Прометей", надявам се до 15 да прочета поне по-голямата част

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си