.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от tigity Виж мнението
    Според мен трябва да му кажеш, че е вр. да забрави др. си "приятелка" и да обърне внимание на настоящата си! Според мен същото така трябва да му кажеш, че това въпросното момиче, на което "досажда" не би трябвало да звани, ЗАЩОТО просто не е редно нито спрями теб нито спрямо приятеля му/ и. А да и м/у мисля, че приятеля ти е с теб за да е близо до нея, но това не е мн. сиг. информация предвит това, че не ви познавам и възрастта ви. Прецени си мн хубаво какво да му кажеш, защото по добре е да сложиш край на нещо такова отколкото да се тормозиш близките месеци или години
    Не мисля, че е с мен само за да е близо до нея, защото те си бяха приятели много преди да се запозная с него. И тогава пак са се чували редовно.

Повече от фен Аватара на tigity
    Град
    O.C. `In ThE DaRK` cЭn7raLnI Gr0biШ7a
    Цитирай Първоначално написано от sunnyyy96 Виж мнението
    Не мисля, че е с мен само за да е близо до нея, защото те си бяха приятели много преди да се запозная с него. И тогава пак са се чували редовно.
    Щом мислиш за норм. да се чува с момичето, към което е имал или има чувства ок., но според мен е най - голямата глупост, та той ти казва че тя е по - добра от теб, тва на какво прилича?Но ти си преценяш ... един ден аз няма да съжалявам ти ще съжаляваш
    без ПОДПИС ... xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си