.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Striker-
    Guest

Как да постъпя?

Здравейте,направих грешка и сега не знам какво да направя.Изневерих на приятелката си и не съм сигурен дали трябва да й кажа или не.

Ако и имаш доверие и знаеш ,че ще ти прости го сподели...но иначе шанса да ти набие шута доминира.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тези неща се мислят преди, а не след свършения факт.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Deadlock
    Въпросът, дали да й каже, може да се обмисля и след свършен факт :Д

Oбясни как по точно си и изневерил ,за да ти формулираме по добре наказанието хахаха

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Въпросът, дали да й каже, може да се обмисля и след свършен факт :Д
    Идеята е, че ако си беше използвал мозъчните клетки преди да си свали гащите сега нямаше да бъде в тази ситуация.

Извинявайте,нещо съм написал грешен e-mail и се наложи да си направя нова регистрация.
    Ами да прав/а е TheBeliever,но не помислих и направих грешка може би.С приятелката ми сме заедно година и половина,но връзката ни не върви от доста време ,свикнал съм с нея,но не съм влюбен в нея,няма тръпка няма нищо от моя страна,но не искам да я нараня ,но вместо да се разделим направих по-голяма тъпотия изневерих й ,не съм такъв не знам като цяло какво се случи,просто се случи..и сега нямам идея как да постъпя.

Не и казвай, а скъсай директно с нея. Така или иначе ще скъсате рано или късно. Не я мъчи.

Не и казвай естествено. Защо изобщо питаш?

Защото ми е кофти били сме заедно доста време ,не искам да я лъжа,но не искам и да я нараня,искам да се разделим по някакъв начин в който тя няма да страда.

Цитирай Първоначално написано от Striker, Виж мнението
    връзката ни не върви от доста време ,свикнал съм с нея,но не съм влюбен в нея,няма тръпка няма нищо от моя страна
    И какво чакаш? Да стане чудо?

Приключвай нещата. И за теб ще е по-добре, и за нея.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Като не я обичаш,защо си с нея? Ако си убеден,че нещата няма да потръгнат и си с нея,само за да не я нараниш,няма смисъл вече да я залъгваш.В такъв случай изобщо не й казвай,че си й изневерил,просто се разделете.

Леиди терибъл е права просто се разделете или пробвай да и кажеш ,но не съм сигурен ,че ще е добра идея.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Няма такъв начин, в който като се разделите тя няма да страда (освен ако не е като камък и няма чувства към теб).
    Не и казвай, а просто скъсай с нея. Или и кажи и пак скъсай с нея.
    Трети вариант, който аз не приемам, но ще го кажа - кажи и го и и дай избор дали ще може да ти прости и да е с теб или иска да се разделите.
    В крайна сметка е трябвало да мислиш за нея преди това. Сам си се набутал в тази ситуация и само сам можеш да излезеш от нея.
    *сън*

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ами май е все тая дали ще й кажеш или не. : )
    Даже май е по-добре (и за двамата) да не й казваш, ами да й кажеш, че няма тръпка вече, ако искаш да се разделяш с нея.
    Ако не искаш, не й казвай!

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Идеята е, че ако си беше използвал мозъчните клетки преди да си свали гащите сега нямаше да бъде в тази ситуация.
    xDDD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си