Първоначално написано от
AngelAntichrist
Че какво значение има гледането, ако ще е само то? По време на секс обичам да гледам, да вкусвам, да докосвам, да чувам, да помирисвам...Трябва всичките ми сетива да правят секс паралелно с мен.
Сега ще споделя спрямо настроението си:
-Хубава, сладка, морка и вкусна вагина, мирищеша на секс. Таква, която те кара да забравиш за всички виенски сладкарници или поне да си спомняш за тях с огорчение и разочерование. Таква, която те плаши...Защото една жена, притежаваща Раят между краката си е...Богиня. И много асоциации - с красиви скали и цветни блестящи кристали върху, които тече прозрачна (като самото щастие) вода, и нежно ги облива...Всякаш се стича от небето...
-Гърди - поклащащи се, с набъбнали зърна, запотени от удоволствие.
-Премрежен поглед, очи крещящи за още; предизвикващи те, но получаващи толкова много, че не могат да се задържат отворени и да продължат разговора, протичащ на ментално ниво. Там, където удоволствие не се описва и думите стават излишни.
-Устни. Розови и пресъхнали. Шепнещи, молещи, искащи...Езикът, скрит зад тях - въртящ думите и светът ти, който кара устните да се движат, и възбудата, която се предава върху тях. Издаващи стонове, които разбиват тишината като куршум...При всеки стон сърцето ти спира, а топлината в теб нараства...
Замисляйки се...Ми се иска да опиша всичко и всеки детайл...Което е безсмислено.
И все пак - ако не виждам това, което искам да виждам (човек - даващ и получаващ)...По-добре да съм сляпа.