.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Влюбена ?!

Inlove with him
    Guest

Exclamation Влюбена ?!

Здравейте.. Значи, на 14 съм, и вчера официялно се запознах с момчето, в което най-добрата ми приятелка беше влюбена преди няколко месеца. Никога до сега не съм си позволявала да харесам бивш на моя приятелка или момче, което тя просто е харесвала, но онзи ден просто се случи. Трябваше да ходим на плаж с него и едни приятелки и просто в първия момент, в който го видях като че ли се влюбих в него. Той е с 1 година по-голям от мен . И някак се почувствах все едно го познавам от години, затова учудващо лесно почнахме да си говорим за какво ли не, по-късно, когато отидохме на басейна той постоянно ме хващаше за ръката, под всякакви предтексти, скачахме във басейна заедно за ръце, прегръщахме се и постоянно бяхме заедно . И затова вчера отново бяхме на плаж със същите хора. И беше направо още по-хубаво от вчера. Направо си ходехме по плажа за ръце, във водата също не се пускахме, бяхме НАПЪЛНО неразделни, след плажа, той предло да играем на предизвикателства, и му се падна да ме целуне. Но той не го направи, смисъл, не точно. Целия почервеня, и всички почнаха да го базикат ако искал просто да ме целуне по косата .. И той се приближи на милиметър от мен и ми прошепна нещо, всички видяха че ми прошепва нещо, само аз, глупачката, бях в такъв екстаз, че не разбрах какво каза .. После с него си говорихме по скайп от 4 часа, до 11:30 . Постоянно си пращаме по хиляди целувки и сърчица, и една приятелка, взе та го попита дали ме харесва, и той каза просто " това не е твоя работа " , после пак се базикахме с него, той даже почна да ми казва " жена ми" .. А той доскоро е бил влююбен в едно друго момиче, което обаче го е отрязало скоро .. И не знам .. Очевидно съм влюбена, защото не издържам без да го виждам, цяла сутрин само за него си мисля, а той пък замина на море сега, и ще го видя чак след седмица, а вече не издържам... Проблема е, че не знам дали и той изпитва същото към мен. Вие какво мислите? Дали ме харесва? Извинявам се,че е толкова дълго, просто вмомента наистина имам нужда от съвет ..

Мега фен Аватара на xoxi
    Според мен те харесва, освен ако не се държи така и с останалите момичета.
    Излезте само двамата, без компания.
    И спря да се върти за миг земята..

Inlove with him
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Според мен те харесва, освен ако не се държи така и с останалите момичета.
    Излезте само двамата, без компания.
    Принципно той е много свит, и приятелките ми (те го познават от около година-две) казват, че с никоя не се бил държал така преди.

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    е значи те харесва

Milewa
    Guest
    Романтично ;д
    Останете насаме .. Поговорете си 1 седмица да го чакаш не е кой знае колко време. Ще издържиш спокойно
    Приятелката ти е била влюбена ПРЕДИ .. така че сега защо ти да не си заедно с него ?

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Аз също мисля,че те харесва.Изчакай го да се върне и после излезте само двамата,говори с него,виж как ще се държи и тогава си направи генерален извод.

Ми да,харесва си те..много миличко,но както и другите казват излезте само двамата и си поговорете хубавичко.

Аууу, много сладичко И аз съм на мнение, че те харесва. Поговорете, както и другите по-горе казват и ще се изясни имате ли бъдеще заедно

Голям фен Аватара на azida
    Никога не си си позволявала?! Ами то никой не те пита :Д или се влюбваш или не а ти очевадно си Знам, че може би ще ти бъде претеснено, но нищо не губиш ако седнеш и му обяснош как точно се чувставаш и какво имаш към него така поне шанса да се подведеш драстично спада

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си