- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко помощ немога да реша какво да сторя!
Случката е следната:
Отидох преди 1 седмица на море с мойте родители и се пак като ходи на море на мойте години просто ако не забършеш нещо просто си се прецакал.Няколко дена по-късно се оказа, че и един мой приятел ще е в същия курорт като мене и си викам просто по добре няма как да стане, НО се оказа че и братовчетка му която за първи път е в България е тука, аз си викам колкото повече толкова по добре. Първия път като я видях не почуствах нищо ходихме по барове пак нищо, на следващата вечер нещата тръгнаха в друга посока и за двамата станахме си по близки от колкото трябваше държахме се ръце и се гушкахме, но в по омерени количества се пак не искам да си развалям отношенията с него защото сме добри приятели и предпочитам да си запаза приятелството отколкото да тръгна с момиче и да несме приятели вече.Ама явно има нещо и немога да си я изкарам от главата просто.Аз усетих последната вечер че нещата станаха повече от добре между нас. Сега се чуда как да деиствам понеже другата седмица и двамата се прибираме по едно и също време в София и искам да излеза само с нея, но няма как да стане понеже тя не познава града и без него тя няма как да отиде никъде. Просто незнам как да действам до сега несъм си падал по близък на мой приятел и се чуда дали да му кажа или да продължа да правя нещата скишом от него докато тя неси тръгне от България.
Извинявам се ако има правописни или пунктуационни грешки.
Еми тъпо си е.Според мен най-добре поговори с приятеля ти,вместо да действаш зад гърба му.Ако не искаш да го загубиш,това е най-добрият вариант.Щом се харесвате с момичето,още по-добре.Говори с приятеля ти и после я покани да излезете.Възможно е и да не му се понрави,но щом сте ходили заедно по барове,прегръщали сте се и сте се държали за ръка,а той не е казал нищо,значи може и да не го приема навътре.При всяко положение,обаче,недей да криеш от него.
Може да се зарадва, че ще станете род ;дд
Все пак не се крий![]()
що пък приятелят ти да има нещо против да се пробваш на братовчедка му
за себе си ли я иска
:О
Ами ... пожелавам ти успех, ама не мисля, че нещо ще се получи, защото все пак тя не е от България. Ако го оставиш като хубав спомен за летен флирт, според мен, ще е по-добре.