.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 264

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Не е точно така с квартирата и апартамента. А има и случаи, в които няма как да работиш, ако нямаш кола. Дам. Може да съм заобиколена от мноооого тъпи хора, но сред познатите ми не се сещам да има такъв с кола и да не си я поддържа сам. А аз въпреки че не работя, пак се отчитам пред наш'те кат' им зареждам колата когато е необходимо, кат' се налага я водя на сервиз или купувам чаркалъци. Тия дет' ги говорите са няк'ви или пълните убитаци, или почивате на няк'ва стара информация.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Не е точно така с квартирата и апартамента. А има и случаи, в които няма как да работиш, ако нямаш кола. Дам. Може да съм заобиколена от мноооого тъпи хора, но сред познатите ми не се сещам да има такъв с кола и да не си я поддържа сам. А аз въпреки че не работя, пак се отчитам пред наш'те кат' им зареждам колата когато е необходимо, кат' се налага я водя на сервиз или купувам чаркалъци. Тия дет' ги говорите са няк'ви или пълните убитаци, или почивате на няк'ва стара информация.
    Интересно ми е кви "чаркалъци" купуваш, като не работиш?
    Или по твоя край парите падат от небето?

И още нещо - никой от познатите ти няма да се унижи и да си признае, че мама и тати са му купили количката или ъкейжънъли му хвърлят по един куп пари за гориво и/ли сервиз.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Интересно ми е кви "чаркалъци" купуваш, като не работиш?
    Или по твоя край парите падат от небето?

И още нещо - никой от познатите ти няма да се унижи и да си признае, че мама и тати са му купили количката или ъкейжънъли му хвърлят по един куп пари за гориво и/ли сервиз.
    Ми не, не ми падат парите от небето. Просто кат' искам нещо да ползвам, съм наясно, че то търпи и амортизация и че аз спомагам за нея. Последния чифт гуми и баланса бяха от мен. От парите, които са ми от стипендии и от тези, които са ми били дадени за лични нужди.

Не знам с к'ви хора контактуваш, не ме и интересува, но аз не се събирам с такива, които намират истината за унижение. Т'ва, че мама и тати ме издържат е така, 'щото обстоятелствата са такива и не се крия. Още първия път когато хвана някой в разни измишльотини по реални въпроси, престава да ми е в обкръжението.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си