.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Question Ходенето с по-големи от вас

Харесвам си от скоро едно момче,което е с 4 години по-голямо от мен.Аз съм на 15,той е на 19.Много съм объркана и не знам какво да правя,защото и той си ме харесва..показва ми го по много хубави начини,но не знам родителите ми как ще реагират,моля ви дайте ми съвет.Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на 102
    Говори с майка си.

Карайте го бавно и го запознай с ваш'те на по- късен етап, за да не се побъркат.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мдаааа
    не е нужно да знаят непременно всичко
    опознайте се първо вие, пък после може да ги запознаеш

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    По принцип не е хубаво да криеш важни неща от вашите.Да,всички си мислят,че е яко да излъжеш и да се криеш,но най-хубавото е точно обратното.Според мен поговори с вашите на темата "гаджета" без да им казваш за момчето,просто виж гледната им точка по тези въпроси.Можеш да засегнеш и темата за възрастта,без да казваш веднага на колко години е твоят.Изкажи си гледната точка без да нервничиш или повишаваш тон,също изслушай и тяхната спокойно.Добре е да разберат,че си човек с акъл в главата и може да ти се има доверие.Ако тръгнеш да го криеш и да ги лъжеш,рано или късно ще стане така,че ще разберат и ще стане проблемът,ако не заради възрастта,то за лъжата.Така,че спести си главоболията и се опитай да се държиш като трезвомислещ човек(дано да си такъв наистина). Относно запознаването-изчакай да мине време малко и тогава ги запознай.Ама гледай да не е като ви заварят да мачкате чаршафите у вас.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Важни неща sпоред кого? Какво ще sтане, ако sкрие, че има гадже?

Явно е важно,че тръгва с 4 години по-голямо момче,а е на 15,защото нея я притеснява,щом пише тук.
    Ми нищо няма да стане,освен ако не вземат да я хванат,че лъже и после adios на доверието.
    Последно редактирано от LadyTerrible : 07-31-2013 на 19:07

Град
    София, България
    ^Глупоsти говориш. Съвsем нормално е тийн да sкрие от родителите sи, че има гадже. Трябва да е много краен, че да каже "адиоs на доверието".

Не са глупости според мене.Кое е по-добре,тя ще си прецени.Дали ще й е приятно постоянно да крие и като се прибере да я е страх дали няма да я хванат,да разберат къде е ходила и как ги е излъгала и да не може да сподели щастието или тъгата си с хората вкъщи или най-близките й хора да бъдат до нея във всяко отношение.И не знам защо пък трябва да крие? Криенето на нещо не я прави по-голяма.

Град
    София, България
    Кой е казал, че я прави по-голяма? :Д Криенето няма нищо общо s "пораsтването".

Чудя ти sе на логиката, sериозно.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Напълно съм съгласна с мнението на LadyTerrible.Комуникацията м/у родителите и децата е важна,а очевидно за авторката мнението на техните е от значение.Ако им споделяш ще ти гласуват много по-голямо доверие и ще ти позволяват много повече.Все пак внимавай с момчето .
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

A защо да крие?

Цитирай Първоначално написано от druzilla Виж мнението
    Ако им споделяш ще ти гласуват много по-голямо доверие и ще ти позволяват много повече.Все пак внимавай с момчето .
    +
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението

A защо да крие? Аз и на твоята логика й се чудя в момента.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Не са глупости според мене.Кое е по-добре,тя ще си прецени.Дали ще й е приятно постоянно да крие и като се прибере да я е страх дали няма да я хванат,да разберат къде е ходила и как ги е излъгала и да не може да сподели щастието или тъгата си с хората вкъщи или най-близките й хора да бъдат до нея във всяко отношение.И не знам защо пък трябва да крие? Криенето на нещо не я прави по-голяма.
    Благодаря ти много,просто не знам как ще реагират заради разликата ни в годините :/

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    вие малките курвички все залитате по по-големи и после ревете като ви зареже
    еми зарязва ви щото е с вас само за да ви ИЗЧУКА нито сте му на акъла ,нито нищо
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Ако те ебе и не те изостави, значи наистина те харесва.

Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    вие малките курвички все залитате по по-големи и после ревете като ви зареже
    еми зарязва ви щото е с вас само за да ви ИЗЧУКА нито сте му на акъла ,нито нищо
    Познавам го много добре и е адски печения и знае,че няма да му се получи номера с мен.Ако е искал само това просто нямаше да се занимава с мен

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    хахаха добре пак ще си говорим след месец два
    интересно ми е за какво си говорите или само се праскате ?
    и още нещо замисли се ЗАЩО Е ПЕЧЕН
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на tireheb
    изобщо няма да му се получи номера с тебе
    ама ич
    само кат вида първия ти пост "той много си ме харесва" .. максимум за 2 седмици те е натъпкал и те е забравил

Съмнявам се,че ако го познавахте щяхте да говорите така....просто съм объркана и за това писах тук

Мега фен Аватара на Зайче..
    аз съм твой набор и майка ми не ми прави проблеми за момчетата, с които излизам, а аз не излизам с мои набори.
    в началото малко ѝ беше филм като разбереше, че съм се качвала в на някой колата или съм ходила у тях, но и с това се свиква ;d
    та, искам да кажа че ако майка ти е пич няма да имаш проблеми или ако ти направи проблем говори с нея, предполага се че би трябвало да те разбере ^^
    Последно редактирано от Зайче.. : 07-31-2013 на 21:21
    http://ask.fm/iwwkaa

що трябва да им казваш задължително , ако имаш гадже. като те питат , тогава :Д

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Чакай малко сега, аз доколкото разбрах от темата, вие само взаимно се харесвате на този етап, но не сте гаджета. В такъв случай съм най-съгласна с мнението на Баща ти. Рибата още в морето, ти тигана си сложила вече... Тръгвай си с него, ако искате, пък след време ще прецениш дали да им кажеш за вас. И всъщност, той, ако не иска нищо по-сериозно от теб, освен секс, само при мисълта да го запознаеш с вашите ще те зареже.
    П.П: Премълчаването на нещо не е равно на лъгане!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    И всъщност, той, ако не иска нищо по-сериозно от теб, освен секс, само при мисълта да го запознаеш с вашите ще те зареже.
    Не мисля,че той има такава нагласа към мен,но също не знам и какво може да очаквам от него

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Аз пък не мисля, че за 4 години изобщо трябва да го мислиш.

Първото момче,което запознах с нашите беше 8 години по-голям от мен, а нашите са малко по-консервативен тип, и единственото,което ме питаха бе "На колко години е?". Беше просто, защото им направи впечатление, че е доста по-голям, но никога не са ми пуснали някой коментар. Та може и да се притесняваш излишно.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си