.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Ледено сърце...

Обичали ли сте човек с ледено сърце, и макар да ви е допуснал до него по някакъв начин все пак да не ви се е разкрил напълно?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Да.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Да.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    абе много сте ми смешни .. тва че не ти се е разкрил напълно и не си е показвал чувствата не значи ,че има ЛЕДЕНО сърце. Повечето момчета не обичаме да споделяме толкова просто
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ледено сърце Не, не ми се е случвало.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Шшш, абе деца, много сте сдуха ли майна, егати и темите бре.

Голям фен Аватара на white knight
    интересно ми е как отговор на такъв въпрос би бил полезен за някого. Разбира се аз моето си го държа заключено в един сандък (като Дейви Джоунс) но някои избират да го замразяват то това си е въпрос на личен избор.

Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Шшш, абе деца, много сте сдуха ли майна, егати и темите бре.
    +1

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Какво значи ледено сърце?
    Аз не съм жена, която изпитва нужда 24/7 да е с приятеля си, не повтарям често "обичам те", не обичам да се лигавя много, да изпадам в любовни откровения за това какво чувствам и мисля за другия. Погледнато отстрани, това на повечето хора и жени ще се стори хладно, но не съм притежателка на ледено сърце. Даже съм супер миличка.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на ReguL
    Я па че се местим на по хладно, че са ми казвали, че съм студенокръвен, па да не вземем се разтопим от тия жеги.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    абе много сте ми смешни .. тва че не ти се е разкрил напълно и не си е показвал чувствата не значи ,че има ЛЕДЕНО сърце. Повечето момчета не обичаме да споделяме толкова просто
    Дъ.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    шампанско и сълзиииииииииииииииииииии ииииииии ииии животът си вървиииииииииииииииииииии ииииииии

Това, че някой обича себе си или някой друг повече от теб, не означава, че е коравосърдечен. Обичаш някого. Не ти отвръща. Той губи. Даваш напред. Само първият път е кофти, но окопитиш ли се, ще си казваш колко си била зелена.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    шш малката, кви са тия клишета? кви ледени сърца, кви 5 лева? я се стягай, че звучиш като героиня от турска сапунка (или още по-зле - от чалга песен).

Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Какво значи ледено сърце?
    Аз не съм жена, която изпитва нужда 24/7 да е с приятеля си, не повтарям често "обичам те", не обичам да се лигавя много, да изпадам в любовни откровения за това какво чувствам и мисля за другия. Погледнато отстрани, това на повечето хора и жени ще се стори хладно, но не съм притежателка на ледено сърце. Даже съм супер миличка.
    Е тва е, мацка на место, не е корумпирана.

ledenakrasota, Бургаскоо и лъжииииии е живота нииии.

p.s. едно време имаше ледени сокчета, за лятото бяха перфектни.
    Welcome to the Jungle...

Харесвах преди едно момче, с което бяхме в странни отношения. Той така и не ме допускаше изцяло до себе си, докато не го нараних. Too much drama. Сега като си спомня ми е толкова далечно и детско.

Няма такова нещо като "ледено сърце". Има хора, които не допускат лесно други до себе си или не се разкриват, има хора, които се крият зад някаква черупка... е няма смисъл да се занимаваш с такива, някви бъгнати са.

Ама ако имаш предвид под "ледено сърце" човек, който не ти се лигави постоянно и не ти се обажда по 20 пъти на ден за да ти казва, че те обича, е ... тва няма смисъл да коментирам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Ледено сърце. И ако момчето те допусне и се лигавите 24/7 има златно сърце, така ли? Това, че някой те е отблъснал или, че не те харесва не значи, че не може да бъде мил с друго момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си