- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ледено сърце...
Обичали ли сте човек с ледено сърце, и макар да ви е допуснал до него по някакъв начин все пак да не ви се е разкрил напълно?
абе много сте ми смешни .. тва че не ти се е разкрил напълно и не си е показвал чувствата не значи ,че има ЛЕДЕНО сърце. Повечето момчета не обичаме да споделяме толкова просто
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Ледено сърцеНе, не ми се е случвало.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Шшш, абе деца, много сте сдуха ли майна, егати и темите бре.
Какво значи ледено сърце?
Аз не съм жена, която изпитва нужда 24/7 да е с приятеля си, не повтарям често "обичам те", не обичам да се лигавя много, да изпадам в любовни откровения за това какво чувствам и мисля за другия. Погледнато отстрани, това на повечето хора и жени ще се стори хладно, но не съм притежателка на ледено сърце. Даже съм супер миличка.![]()
Не
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Я па че се местим на по хладно, че са ми казвали, че съм студенокръвен, па да не вземем се разтопим от тия жеги.
шампанско и сълзиииииииииииииииииииии ииииииии ииии животът си вървиииииииииииииииииииии ииииииии
Това, че някой обича себе си или някой друг повече от теб, не означава, че е коравосърдечен. Обичаш някого. Не ти отвръща. Той губи. Даваш напред. Само първият път е кофти, но окопитиш ли се, ще си казваш колко си била зелена.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
шш малката, кви са тия клишета? кви ледени сърца, кви 5 лева? я се стягай, че звучиш като героиня от турска сапунка (или още по-зле - от чалга песен).
Е тва е, мацка на место, не е корумпирана.
ledenakrasota, Бургаскоо и лъжииииии е живота нииии.
p.s. едно време имаше ледени сокчета, за лятото бяха перфектни.![]()
Welcome to the Jungle...
Харесвах преди едно момче, с което бяхме в странни отношения. Той така и не ме допускаше изцяло до себе си, докато не го нараних. Too much drama. Сега като си спомня ми е толкова далечно и детско.
Няма такова нещо като "ледено сърце". Има хора, които не допускат лесно други до себе си или не се разкриват, има хора, които се крият зад някаква черупка... е няма смисъл да се занимаваш с такива, някви бъгнати са.
Ама ако имаш предвид под "ледено сърце" човек, който не ти се лигави постоянно и не ти се обажда по 20 пъти на ден за да ти казва, че те обича, е ... тва няма смисъл да коментирам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ледено сърце.И ако момчето те допусне и се лигавите 24/7 има златно сърце, така ли? Това, че някой те е отблъснал или, че не те харесва не значи, че не може да бъде мил с друго момиче.