.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Ранички от фелацио

Срам, не срам, ще питам.
    След като правих свирка на гаджето, небцето ми е цялото разранено. Нормално ли е това?? Или аз нещо не правя като хората

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на 102
    Мерси, че не те беше срам да го споделиш.. отдавна не се бях смял така.

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Смучеш,смучеш,ама колко да смучеш? Протрило ти се е от мерак. Споко,поне следващия път ще си знаеш как да го избегнеш.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    хахах е точно това е, че не мисля че съм груба или нещо такова. И не знам какво да правя че да го избегна следващия път x)

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Смучеш,смучеш,ама колко да смучеш? Протрило ти се е от мерак. Споко,поне следващия път ще си знаеш как да го избегнеш.
    +1

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Ако беше груба,приятелят ти щеше да ти го каже най-малкото. Просто вероятно се престараваш малко,смени техниката,това имах предвид като казах,че ще знаеш как да го избегнеш.

Това ми напомня на една случка.
    Качваме се с приятелката на тепето над стария град в Пловдив и се разгорещяваме. Поради местоположението няма как да си изкараме нормалната полова игра и заради алкохола започва едно "лашкане" не знам как не паднахме от скалите. По някое време се усещаме, че имаме и компания наблюдатели и за това спираме заниманието и се отправяме на дискотека. Всичко хубаво ама като стигнахме на първите лампи и гледам бялата пола на приятелката има капки от кръв........ Викам "Що не каза, че си неразположена?", а тя вика "Преди 1 седмица бях и ми свърши отдавна".. Викам си сигурно нещо пак е прокапало карай да върви. Влизаме си в дискотеката кеф алкохол лаф мохабет и по някое време от бирата ми се приходи до тоалетна. Отивам в тоалетната и си свалям панталоните и мама миааа..... Слиповете ми потънали в кръв и мъжкото достойнство наранено (раничка около 1 см. на самата кожичка отдолу). Даже не съм усетил как е станало и нито болка нищо. В следващия 1 месец без секс (при възбуда и раничката се отваря и кръв като на клане) и яко мазане с някакви мехлеми от доктора. Та при секс понякога може и да се нараните и няма да усетите това исках да кажа.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf Виж мнението
    Срам, не срам, ще питам.
    След като правих свирка на гаджето, небцето ми е цялото разранено. Нормално ли е това?? Или аз нещо не правя като хората
    Ти пък...На мен освен да ми се е схващала устата друго не ми се е случвало чак да се разраня...

Мега фен Аватара на 102
    Странното е, че на неговия пи-пи нищо му няма....?

Може преди това да си яла нещо. Аз като ям чипс ми се разранява така небцето. Ако след това си правила френска, може просто да е съвпадение
    n0 mus1с, n0 l1f3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си