- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелка.
Не знам някакво ми е много трудно да й кажа нещо такова ,не знам примерно как да подхвана темата защото е гадно,защото съм убеден,че започне ли разговор за това ще ни се преебе приятелството ;xx а не го искам ,мисля си някакви луди работи ,примерно да се опитам да съм с нея или да й намеря някое момче ,, не знам как да й кажа тя примерно може да кажа "Ти луд ли си няма нищо такова" и не знам .. пич е много ама за тея неща е трудно да се говори с когото и да било.А до това приятелството между мъж и жена не винаги е филм,имам много добра приятелка от почти 10 години ,никога не е имало чувства или нещо такова,е случвало се е някоя мизерия като сме пиели малко повече като сме били на 17-16 ама никога нищо повече,може да има приятелство между мъж и жена ама не мога да разбера защо като сте се разбрали да сте приятели трябва да обърквате всичко и най-често това са жените ;xx
Ехх, все ние сме ви виновни на вас бее...
Иначе говори с нея и и обясни, едва ли ако те харесва толкова много ще иска да спре да сте приятели или ще ви се промени кой знае колко приятелството. Просто и обясни и тя ще те разбере, не е малоумна. Щом не сте ходили няма да се пре*бе нищо, ако разбира се момичето е свестно.
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]