.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 264
    Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Днешно време дечорлята бързат да вземат кола, а още не са си платили сами жилището.
    Така е, защото никой 18-19 годишен в днешно време не може и да си помисли за събиране на едни 40 бона за жилище. колата остава единствената по-голяма вещ, която можеш да си позволиш на тези години.

Още веднъж да кажа - за нищо не сме се карали. Той ме забра от работа и отидохме до центъра, за да си купя батерии за часовника. Колата спряхме пред едно заведение, защото нямаше място. Оправих си часовника и тръгнахме към вкъщи, тъкмо бяхме сложили лайсните, едната (на моята врата) не се закрепяше добре защото имаше проблем с щипките, които я придържат към вратата. Когато отворих лайсната падна, той направи начумерена физиономия и я хвърли в багажника, а аз влязох вътре и тряснах по-силно вратата, при което той се разкрещя, че това не била бараката на бившия ми. Въпросния бивш не съм го виждала от както го зарязах, дори го зарязах, за да бъда със сегашния си приятел, това би трябвало да му вдигне самочувствието дори, мисля че го добави в разговора, за да ме ядоса по някакъв начин и успя. Аз си тръгнах, казвайки, че няма да му позволя да се държи така с мен, той запали колата, подминавайки ме като непозната. Когато се прибрах ми писа, защо съм си тръгнала, аз му обесних това, което обеснявам на вас... той не се извини, защото тази дума я използва рядко. Не му е първата кола... не съм лигла, нито кифла... ако счупи ненадейно нещо мое... голяма работа... когато искаш нещо бачкаш здраво, изкарваш си пари и го купуваш... любов не можеш да си купиш... никога не бих се развикала за такова нещо.......... не съм му блъснала колата хора... падна една пластмаса, която дори не се счупи, а се закачва за 2 секунди... след няколко дни и негови приятели я бутаха, но той не им се развика, а я поправи... майстор му каза, че е било от щипките и дори и тогава, той не каза :"Ейй.. онзи път ти се развиках, а не е било от теб- извинявай". Обичам го и това е, благодаря на тези, които ме защитиха.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Ти мислиш ли, че той го е изживял както ти? За него това е било нещо моментно, минало - заминало. В много конспиративни теории се вреш и не искаш да схванеш, че ти се е ядосал за момента и не е нищо сериозно. Лейдито и babity са обяснили много вярно.
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 08-01-2013 на 16:47

Не е нещо моментно хора, имам нужда от помощ вече................това стигна прекалено далеч... говори се само за коли, навсякъде има коли... онзи ден от въртежи се заби в една ограда, сега вместо да ходим на море ще плащаме акт, а ако зад оградата имаше деца? Преди всичко негово бях аз.... а сега сме аз, той и приятелите му... и говорим за колата му... днес не издържах и му казах, че си тръгвам завинаги, защото не мога да бъда на последно място и той ме остави да си тръгна.... прибрах се и си скъсах гъза от рев.... обадих му се, за да вида къде е и той каза,че е с момчетата и оправят бронята на колата му...и му казах "Ще съжеляваш за тоя ден.." и той ми каза "Закво пък да съжелявам" как може да не го е страх,че ще си тръгна...може ли жената, която обичате да ви каже,че си отива завинаги и вместо да се борите ....................съсипана съм в момента, извинете, не трябваше да ви занимавам с тия глупости..... красиво момиче съм, викали са ме за фотосесии... умна съм, издържам се сама, уча си...... как можах да позволя така да изгния от вътре и да се превърна в толкова слаба личност и да се оставя да ме тъпчат
    Последно редактирано от Magnolia13 : 08-02-2013 на 11:02

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мацка, само да те питам нещо. Кой ти е виновен, че си се хванала с такъв? Някой друг ли ти го избира?

Моля да пропуснеш частта с оправданията "ама преди той не беше такъв" (бил е, но го е крил), "разбирахме се чудесно" (привидно) "и се обичахме много" (в началото на връзката винаги е така).

Щом го обичаш, ще си седиш на г'за и ще го траеш, много е просто.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Chacho
    inb4 да й обяснявате, че не е трябвало да се сравнява с колата, само се замислете дали тоя пич, който защитавахте доскоро, има манталитет, превъзхождащ средностатистическия бакшиш на централна гара.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

^Не е луд, който яде баницата, а този, който му я дава.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ^Не е луд, който яде баницата, а този, който му я дава.
    Е, не споря, ма сега мацката ще си тръгне и всичко си отива на мястото.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Да бе, още малко ще си помисля, че може и да й дойде акъла в главата.
    Welcome to the Jungle...

Винаги е бил добър.... като се събере с приятелите си започва да се държи като някакъв простак..... като мине човечец по улицата започват да го имитират, да му се подиграват, вдигат шум, крещат, удрят по улиците.............. а като е само с мен не е такъв, не разбирам какъв е.......... пред тях ли се прави, за да е като един от тях, или пред мен..... много съм уморена, уморих се от това напрежение, уморих се, трудно ми е... и да беше само връзката ми - щях да намеря някак си сили........... , не очаквах да позволя такова нещо някога........незнам дали ще събера сили да си тръгна, не мисля, че някога ще обичам пак така, а и все вътре в мен живее надеждичка, че това е временно..

Хайде ще смекча малко тона и ще ти дам полезен съвет. Следващият път не бъди толкова наивна и първо опознай истински човека до теб, а тогава се влюбвай в него. Обърни внимание как се държи в естествената си среда - със семейство, приятели, близки роднини и тогава си прави изводи що за човек е.
    Welcome to the Jungle...

Сори, че ще те разочаровам, ама ако пак попаднеш на комплексар, пак няма да го осъзнаеш веднага.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    красиво момиче съм, викали са ме за фотосесии... умна съм, издържам се сама, уча си...... как можах да позволя така да изгния от вътре и да се превърна в толкова слаба личност и да се оставя да ме тъпчат
    The things I (you) do for love. - Jaime Lannister.

Мега фен Аватара на babity
    Bros before hoes. Класика. Преориентирай се.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ще си позволя да се самоцитирам от преди 6 страници.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Въпросът е по-скоро що като си избирате мъже/жени, дремете?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не е любов. Слабохарактерност се нарича.
    Aз пък мислех да вметна поправка, че цитатът е на Courage the cowardly dog.

Мега фен Аватара на 102
    Да не напише нещо човек.. тАпаци !!!!!!!! =)

Ш'ти свала лайсната бе, ей!

Мега фен Аватара на 102
    С тиливизур ли ма плашиш ? Ше са прибираш пеша....

НЯМА ДА ТЪРПЯ ТАКОВА ОТНОШЕНИЕ!!!

Мега фен Аватара на 102
    1. Писането с големи буквички се счита за викане. U mad, bro0oo00o0o...?!!!!

Засега ме накара само капс лока да включа. Продължи така и няма да се подвоумя за нъм лока и скрол лока.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    На колко си? (отделно си питам )
    Да не съм на Горещ стол...? Пише си.. 12.

Ако не бяха обещанията, щях него да сложа ^^

А НЗ, правете си конкурси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си