- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Спирам. :)
Знаете ли, цялото това тролене тука беше пълна загуба на време...не съм виждал по - скучен и заспал форум всъщност.Остави активността, функциите и пр. хилядите му проблеми, ама ... в други форуми влезеш, тролнеш нещо малко и веднага получаваш отговор ... а тука има - няма един човек да пише за 1 ден...честно казано въобще не си ви спомням такива .. :/ Останали сте тука няколко човека дето се броите на пръсти и има 2 - 3 свестни... ;д Не знам къде се изгубиха тия пичове, които спамеха едно време в Кофата...тц
Очаквам скучните ви коментари...
Успех на другите тролове във форума ;д
По-скоро никой не ти обръща внимание, пич.
Най-мноо някой нов да жегнеш.
^Окей, Митко.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Явно не се стараеш достатъчно. То тролването си е цяло изкуство. Не се отдава на всекиго.![]()
Мисля, че е време за конкурс за най-успешен трол.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хахаха защитавай интернет приятелката си![]()
Твое е само това, което си изял и изпил!
и аз кво, да ти отворя компот?
не си нито първия, нито последния, който ще заяви с гордо вдигната глава, как се е опитал да "пробуди" непробудимото, перманетно затворило клепачи "население" тук. честно казано, писна ми всеки втори да се оплаква, че било скучно и тъпо и общо взето - за нищо и никакви ти щуротии не ставала таз шитня. ми ок, запази го за себе си, не че някой го интересува умопомрачително лесно достигаемото ви заключение, на повечето от вас, и не че е някаква крайна и голяма новост. точка. пф, аттеншън хор.