- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ! Изчуках сестра си!
Помогнете ми! : ( Неснам какво да правя вече! На 10 години съм винаги съм убичал малката си сезтра която е на 2, и сам искал да я иба. вчера мама я нямаше, и реших да и го начукам. по едно време баща ми се върна и направихме тройка. всичко беже много яко но днеска тая вика че е бременна! кажете ми какво да я правя тая че много ме е ятосала! имам много ножове тука.
Неуспешен трол, човече.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Че тва си е за гордост бе, ще те пишат в книгата на Гинес (или по-скоро тролския й вариант).
Welcome to the Jungle...
Забременей и ти, да види кво е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Оле, оле. Ти май нещо не си добре. По-фантастична история не сам виждала.![]()
Ааа и между другото сестрите вече не са на мода, изчукай баба си и тогава се хвали.
Welcome to the Jungle...
То поне да беше интересно... вече и да тролвате не можете...
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
датс май тема,давай по-смело,разпори и майка си,мини цялата рода,не забравяй и баба си
Последно редактирано от muhtesemfan : 08-02-2013 на 13:27
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Празна ли е? Сложи ли вътре????
maDamn
Пфф ... То вече и свестни тролове няма.
ПС:М/у другото направи си тест може и ти да си бременен ... или мозъчно болен, не мога да определя !
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
аре лягай си,дребен идиот ,който търси внимание по форумите.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Да си призная кефя се на някои тролове, ама то това даже и трол не може да се нарече![]()
много далеч си от Как ебах баба си, Как ебах баба си 2 в откровения или както беше сайта. там поне се погнусих от подробностите.
А случайно да бяхте на слънчева полянка с розови понита и зелен сняг?