- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ли е ....
Полицаи в случая е абревиатурата на леко окосмен млад мъж с увиснало от нощните смени тяло,които преживява абсолютен празник,че е закачил момиче 95 набор.
И най-лошото е че тя го вижда под ъгъла на нещо различно и яко щом е 'полицай',а не такъв какъвто найстина е..
Хабсолютен цирк
Значи първо ще кажа , че се познавам от много време с момчето и изобщо не ме вълнува какво работи . Не ме интересува че е полицай , камо ли да се радвам едва ли не ,че ходя с такъв, както ти изкарваш .И пак ще кажа , че не съм искала да подчертавам какъв е , просто докато си го формолирах в главата ,как да го напиша съм написала . Не съм целяла да знаете непременно какъв е т.н![]()
Мацка, филмът с бившият ти е бил много тежък - била съм в подобна ситуация и среда, имаш ми съчуствието. Но трябва веднъж завинаги да те остави намира, иначе ще те повлече със себе си към помийната яма към която се е запътил.
Новият ти приятел знае ли за какво става на въпрос? Не може ли да помогне по някакъв начин?
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ
Аз се опитвам по всякъв начин да го разкарам , но той не се разбира от дума . Угаждам му само защото намесва и родителите ми в наще филми . На 18ти юли , точно на рождения ден на мама , той ми звъня аз не му се обаждах и и звъня на нея и и говереше какви неща знаел за доброто им дете , щяло да им се завие свят , където ме видел щял да ме пребие , щяла съм да се прибера гола , цялата синя и без коса и направо и развали празника .... А иначе на новия ми приятел ме е страх честно казано да му разкажа за какво става въпрос , защото точно при такива случки се стига до полиция и т.н , а бившия ми само това чака , да направа некой гаф и ела да видиш кво става ......