- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- варена царевица
Извинявам се за тъпия въпрос, който ще задам, но мога ли да изям 1, 2 кочана царевица щом съм на диета. Много съм стрикна към диетата си и за това ви питам ...
Ти карай на плодове и зеленчуци само пък викай после no hate..
Няма проблем.
Но диетата ти е безсмислена, остави, че не е здравословна. Просто каквото и да свалиш, ще си го върнеш двойно повече. Без хейт.
Да се възползвам от темата: Мога ли да ям варена царевица ако се опитвам да отслабна?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Изпробвай 90 дневната диетаТам можеш да си похапваш каквото искаш само в определени дни, без да се ограничаваш.
Царевицата там също е позволена.
Тези диети дето са само на плодове и зеленчуци не са много полезни :/
Всъщност диетата не е лоша, но не трябва да се спазва много време. А и за да не се възвърнат килограмите трябва много време "захранване" след това. Не знам как точно ставаше, само знам, че бавно се връщат останалите храни, но от кои се почва и по колко не съм сигурна. Трябва да го пише някъде в интернет. Примерно добре е диетата да е около 1 седмица и после 5 дни захранване.
Позволих си да дам малко информация без да ми е искана, но все пак дано съм помогнала с нея.
По темата: Не съм сигурна, но не мисля, че е добре.
според мен може
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ми то принципно всичкото е плод (зеленчуците включително)...
Не се стърпях![]()
Е и като следят модератори какво ще стане,ще се оплачеш на чичко модераторчо ли 12 годишното ми момиченце( Охх ,направо саднах сега,какво ще правя(ирония ако не разбираш)
Та така по същество. 7 дена диета и 5 дена зареждане е пълен абсурд. По тoзи начин в края на седмицата ще си в калориен излишък,следователно ще КАЧВАШ килограми,което не се цели тук.
Ужас! Цял живот съм живяла в лъжа и не съм си знаела възрастта! Благодаря, че ми отвори очите.
По темата: http://www.youtube.com/watch?v=zsaQQ...etailpage&t=24
Абсолютно по темата е. А ти си толкова умна,че един прост сбор не можеш да направиш.Сигурно и никога не си следвала хранителен режим и нямаш никакъв опит,но е важното да дрънкаш в тийн-проблема.
EDIT: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744
Последно редактирано от DownloadVirus : 08-05-2013 на 06:47
^Изглежда не ми се налага да водя спор толкова често колкото на теб. И, ехо, тук говорим за диета за бързо сваляне на килограми, което е всъщност доста далеч от режим. И нямаше да говоря каквото и да е било, ако не го знам със сигурност и не съм виждала как става в действие. И захранването е именно за да не се получи калориен излишък... А относно това дали е по темата - просто беше най-краткия и точен отговор за цялото ти гениално мнение.
Царевицата по принцип е диетична и няма лошо от време на време да си похапваш.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en