.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Много пъти са ми казвали,че ако изпадна в такава ситуация,винаги трябва да избирам втория,защото ако имах истински чувства към първия,нямаше да се занимавам с втори.Като се замислиш си е баш така.Ако наистина си имала нещо към приятеля си,нямаше да мислиш изобщо по тази тема.Щом вече си излизаш с другия зад гърба на гаджето си и му изневеряваш,няма смисъл според мен.

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Много пъти са ми казвали,че ако изпадна в такава ситуация,винаги трябва да избирам втория,защото ако имах истински чувства към първия,нямаше да се занимавам с втори.Като се замислиш си е баш така.Ако наистина си имала нещо към приятеля си,нямаше да мислиш изобщо по тази тема.Щом вече си излизаш с другия зад гърба на гаджето си и му изневеряваш,няма смисъл според мен.
    Може да обичаш истински човекът с който си, но да искаш тръпка, разнообразие и да те гложди какво ще е с другият.
    И тук идва дилемата - любов и стабилност или путкосърбеж и пуберски тръпки.
    Това по принцип, де.

Авторката, каквото и да направи след няколко месеца няма да има значение.

Може хубаво да си помисли кой инвестира повече в нея - време, емоции, пари, внимание и прочие. Този с най-добър общ резултат печели. Освен, ако другият няма по-голям кур.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Цитирай Първоначално написано от LadyTerrible Виж мнението
    Не ти ли омръзна да пишеш за тая теория със втория на всяка подобна тема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си