.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Hybrid View

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    E тук изтърси глупост.
    Както силовите, така и гимнастическите упражнения са.... полезни и нужни в някой случаи.
    Дори според мен бодибилдинг тренировките са доста по-напразни, докато гимнастиката е включена в много видове спорт и олимпийските игри.
    А за тухлите не те разбрах. Като правиш 5 повторения, как ще свършиш работата си, ако трябва да преместиш 100? Почивка през 5 секунди ли?
    Ти някога тухла пипал ли си? А носил ли си над 20 тухли? Сравнения от сорта тухла и тренировка във фитнес, са все едно аз да сравнявам тоалетна хартия с листа от череша. И с двете може да си изтриеш задника, ама едното няма общо с другото.
    n00bs

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Ти някога тухла пипал ли си? А носил ли си над 20 тухли? Сравнения от сорта тухла и тренировка във фитнес, са все едно аз да сравнявам тоалетна хартия с листа от череша. И с двете може да си изтриеш задника, ама едното няма общо с другото.
    Тухли не , но други неща - да.
    Сравнениято с вдигането на тухлите в случая имаше нещо общо и вярно според мен. И в двата случая има повторения и систематизирани действия , смисъл вдигането на тухли не е задължително да става с постоянно сменяне на различните мускулни групи, ами в един вид.
    В никакъв случаи не оприличавам фитнеса с работата, ами само издръжливостта от правенето на повторения.
    Лицевите опори са признати в цял свят , колко известни спортисти и треньори има, които ги правят за така наречената бройка, но и в серии, ама не по 10.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си