.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Iphone реплика 4s

Ако направят още по-добро менте, бихте ли си купили такова.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    не...

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    За 10 лева става.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Едната кутия и външност като на Apple няма да го направи Apple. Отговор не, не бих си купил. Аз и оригинал не бих, защото харесвам Android телефоните.

Голям фен Аватара на SWT
    и без пари да ми го дават пак няма да го взема

Аз оригинален не бих си купил (ако ми го подарят пускам обява, че се продава). Махнете ги тия отхапани ябълки и простотии. Американците като са тъпи да си ги ползват.

Ама не можеш да отречеш, че Mac OS е най-добрата ОС.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Ама не можеш да отречеш, че Mac OS е най-добрата ОС.
    Мога. Изобщо не е толкова "добра". За мое огромно съжаление ми се е налагало да се сблъсквам с въпросната ОС (за съжаление всички хотели в UK и САЩ са с mac компютри) и мога да кажа, че ми се доповръща от самото ползване след 20 минути..... Може и аз да не съм свикнал, ама толкова RANDOM местения и простотии даже на Linux изгъзици с ефекти не съм виждал, ама дето се вика "За всеки влак си има пътници".... Преди години когато излезна първи Iphone си го купих да го тествам. В момента събира прах някъде в нас и е ползван точно 1 месец.

Цитирай Първоначално написано от existenz55 Виж мнението
    Мога. Изобщо не е толкова "добра". За мое огромно съжаление ми се е налагало да се сблъсквам с въпросната ОС (за съжаление всички хотели в UK и САЩ са с mac компютри) и мога да кажа, че ми се доповръща от самото ползване след 20 минути..... Може и аз да не съм свикнал, ама толкова RANDOM местения и простотии даже на Linux изгъзици с ефекти не съм виждал, ама дето се вика "За всеки влак си има пътници".... Преди години когато излезна първи Iphone си го купих да го тествам. В момента събира прах някъде в нас и е ползван точно 1 месец.
    И аз съм се сблъсквал с нея(моята е Mac OS X 10.8.2), най-добра е откъм защита. Иначе като уин 8 е направена за малоумници. Това, което не ми харесва е, че не се поддържат толкова много програми като при windows xp и windows 7.

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    И аз съм се сблъсквал с нея(моята е Mac OS X 10.8.2), най-добра е откъм защита. Иначе като уин 8 е направена за малоумници. Това, което не ми харесва е, че не се поддържат толкова много програми като при windows xp и windows 7.
    Дефинирай най защитена?> Това, че половината неща не ти тръгват не означава, че е най защитена. Да не говорим, че преди 1-2 години като се появиха няколко вируса специално таргетиращи MAC, всички заразени изпищяха на умряло (никой ползващ MAC не си слага антивирусна) и си връщаха лаптопите и маковете в сервизните центрове за "ремонт".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си