- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Имам си приятел,който е колкото мен на 15.Преди го базиках с едно грозно момиче, но нещата станаха така, че той ми каза че ме харесва и аз мисля че изпитвам същото към него.Една вечер се стигна почти до секс ,но аз му казах ,че не искам сега и той нищо не каза.Проблемът е че ме е срам от него защото е грозен и незнам ако кажа на приятелите си няма да го приемат.А и неговите приятели не ме харесват.Странно е защото аз се подигравах с него отначало а сега го харесвам.Как да си поправя грешката?Да бъда ли с него?Ние постоянно трябва да се крием за да не ни видят хората.И на него му пука за тях и на мен.Знам че е тъпо но какво да направя?Искам просто нормална връзка :S
Като искаш нормална връзка, защо се интересуваш от мнението на останалите? Странното е, че досега говорих с една приятелка именно на тази тема. Посъветвах я да прочете ето тази статия: http://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/drugite/ Независимо, че в нея става въпрос по-скоро за личностно мнение, отколкото за двойка..Принципа е същия.
блаблабла*Преди го бAзиках с едно грозно момиче.......
Нататък четох по диагонал. По-грозна от тая въвеждаща картина не можеш да покажеш, повярвай.
Последно редактирано от paradosou : 08-02-2013 на 23:27
Срамувала се от него, защото бил грозен. "Бъзикала" го с грозно момиче...
F-A-C-E-P-A-L-M.
Ти предполагам си мис Вселена, затова си придаваш важности и правото да класифицираш хората на грозни и красиви. За теб е грозен, за друго момиче може да е най-прекрасното момче. Not to be rude or anything, ама ми се струваш страшно ограничена.
12 годинки максимум.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Не ви попитах за мнение,за да ме осъждате как мисля и за колко годишна.Почти всяко момиче,което попитате какво мисли за него казва,че е много грозен.Не че аз съм 'Мис Вселена'.Да наистина нямам смелостта да кажа на приятелите си.Но как да им го кажа като ще ми се изсмеят в очите?
Eми тогава го остави просто. Ако го обичаше истински нямаше да ти пука.
Може би,но незнам как?Той се държи адски мило с мен и знам,че ако всичко свърши между нас ще го 'разоря';(а не искам!Може да не го обичам истински или дори да не го обичам (незнам какво изпитвам),но ми пука за него и не искам да го карам да се чувства зле заради мен!
Ако искаш да сте заедно,не трябва да ти пука за мнението на другите.Ако наистина са ти приятели,ще го приемат нормално.
И пиши "незнам" - разделно.