.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Има ли смисъл

С приятелят ми ходим от година и половина. До скоро нещата бяха горе-долу добре. От известно време той спря да ми звъни (и аз не му звъня, гледам да не досаждам), идва да ме взима, но само вечер. В момента е в отпуск. Преди като си беше по цял ден вкъщи, първата му работа като стане беше да дойде да ме вземе. Сега дори не ми и звъни. Аз се чувствам много зле. Сутрин се будя рано и чакам да ми звънне. Не се храня и не спя нормално. Все едно съм обсебена. Казах му, че ми е много неприятно и уж започна да се държи по-нормално, но усещам, че го прави на сила. Вчера се скарахме и той каза, че не идва да ме взима, защото постоянно съм мрънкала и не съм била доволна от нищо, което според мен не е така. Знам, че повечето ще ми кажете, че трябва да го зарежа, но не е толкова лесно. Но пък и знам, че ако не го направя аз, ще го направи той....
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Е чак пък да ти е особено трудно да го зарежеш,при положение,че те кара да се чувстваш зле...и ти е лепнал някаква инфекция на всичкото отгоре.
    Аре,бягай, не се дръж като удавник за сламка. Не е последния на тая земя.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Какво е лошото да поседиш сама малко? Порадвай се на свободата докато си намериш някой свестен. В момента си се привъзъла към образа, който си си изградила за него, а не към самия него. Няма какво да получиш при тоя лешпер.

Малко като да откажеш цигарите - трудно, ама си заслужава.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Бий му шута бе, не си заслужаева да си тровиш нервите заради такъв човек.

Мега фен Аватара на Chacho
    Искам да ви кажа, че всички (включително и аз, ама ма боли хуя) ще живеете с гузната съвест, че сте накарали едно момиченце да скъса с първото си гадже!

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Явно не си чак толкова "уникална".
    n00bs

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Това онзи с инфекцията ли е? Аз не знам какво повече чакаш да направи, че да го зарежеш.
    Наистина....погрижи се малко за себе си!

Пак ли детски драми? Говорете, какво го чакаш да ти звънне!?

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Искам да ви кажа, че всички (включително и аз, ама ма боли хуя) ще живеете с гузната съвест, че сте накарали едно момиченце да скъса с първото си гадже!

Не и аз, това е най-доброто за нея в случая.

На 18 и на 21 сме....

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Я пий 2 ракии и го махай тоя..

Град
    Beyond reality
    чушка в гъз,повтори го още веднъж.
    Заебавай инфектираната пишка и си намери някой,който те цени. Ама преди това, сама започни да мислиш за себе си и да се обичаш. Щото в момента ми е жалничко за теб.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от yYniiKaLnAa Виж мнението
    Вчера се скарахме и той каза, че не идва да ме взима, защото постоянно съм мрънкала и не съм била доволна от нищо, което според мен не е така.
    Разковничето е "според мен". А ако е прав? Не, сериозно, защо винаги всички нападат момчето? Аз пък все си мисля, че момичетата са големи лигли, и ми е жал за момчетата. Не казвам, че няма идиоти, ама не са всички такива.
    Основните проблеми във всички връзки идват от това, че хората не си говорят. Имам предвид... за истински важните неща. Всеки го е страх, че като се разкрие пред половинката си, той или тя ще си тръгне. И имам чувството, че всеки иска да вземе решенията за връзката (за която са нужни двама души, а не един) сам. Значи хем си нямате доверие, хем твърдите, че връзката ви е много добра, че много обичате човека отсреща, и че не искате да се разделяте. Добре бе, мама му стара, като строите къща върху плаващи пясъци, много ясно, че ще се срути. Какво друго очаквате? Отговорът на всяка една тема, пускана тук, може да се обобщи с: "Поговорете си." Като не иска да ви слуша или да си говори с вас, значи сте изтървали момента. Сори, майна.
    Говоря сборно за всички теми, които се пускат тук, не само за тази.
    Иначе, разкажете малко за тази инфекция, че всички така пламенно говорите за нея.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Изчакай да ти лепне още нещо, пък тогава му мисли.
    Welcome to the Jungle...

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Е чак пък да ти е особено трудно да го зарежеш,при положение,че те кара да се чувстваш зле...и ти е лепнал някаква инфекция на всичкото отгоре.
    Аре,бягай, не се дръж като удавник за сламка. Не е последния на тая земя.
    +1 не е последния,стегни се и бягай бързо и на време,не си заслужава -.-

Голям фен Аватара на azida
    Аз смятам, че трябва да седнете, да поговорите да му обясниш пак абсолютно всичко и той съответно да каже какво точно не е наред. Но наистина ако не се чувстваш добре с него смисъл да сте заедно няма.

Колко пъти съм се опитвала..... За него точно въпросното "говорене" е мрънкане. Явно изобщо не му пука. Обаче, честно казано съм объркана. Казва ми, че мисли за семейство и, че ме обича, въпреки, че не съм идеална. Незнам и аз как стоят нещата, а не мога да говоря с него, защото го натоварвам. Аз не искам да го товаря...

Град
    Beyond reality
    Кат ' не искаш да го твариш със себе си , разделете се ,бе, просто е.
    maDamn

Защо не го попиташ какво точно очаква от теб? Като не иска ти да говориш, да говори той.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си