- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Снимки Vol.47
Еми затова има гъвкаво работно време, врътки, а-у. Аз сега се прибирам, ама бях с приятели на фестивал, а с най-добрия ми приятел се виждаме абсолютно всеки ден. Когато има желание, има и начини![]()
Коле почни да пошеш![]()
Creative Technologie
Абе ти по-добре не се размножавай.
n00bs
Това да създадеш семейство за теб е бабешки отживял принцип ли?
Човек трябва винаги да има за какво да се бори и да му дава смисъл в живота. Когато постигнеш нещо, веднага трябва да си поставиш друга цел за която да се бориш и по този начин да прогресираш постоянно. В един момент от живота, когато порасне човек достатъчно, осъзнава, че е време да създаде семейство и започва да се бори за да постигне това.
Някои хора това го осъзнават по-рано, други никога... Всеки е различен, но това, че ти в момента не го желаеш, не означава, че е бабешки принцип да имаш деца.
В природата всяко едно живо същество се бори за оцеляване и за създаване на поколение, така е и при хората, и винаги ще бъде така.![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Може да се бориш, но за себе си. Ето например аз вече съм бакалавър, живот и здраве магистър, работа, пари, пътешествия, забавления. Семейството какво? Една жена (която след време ще стане тюфлек, който няма да мога да понасям), деца, които постоянно мрънкат и са с претенции, всичко да отива за тях? Мерси! Но както и да е, хора много, мнения - също![]()
Тъп си...![]()
Мишинка
BrainDamage
Както по времето на баба ти, така и сега, мъжете имат курове, а жените путки. Предназначението им е ясно.
Много хора си мислят така докато са студенти. Мечтаят си да работят на пълен работен ден за себе си, да си харчат парите по заведения и всеки уикенд да ходят на море с колата си. Доста хора го правят. Да го правиш 5 години - ок. Но 20? 30? Нещата, които правиш сега ще ти писнат твърде бързо. Тогава имаш два варианта - или да си посветиш цялото ежедневие на работата, или да създадеш семейство. Всеки си избира пътя. Но цял живот аху-ихи, такова нещо просто няма.
Както каза тоя над мене, писва, да. Трябва да си много вял и късоглед откъм бъдеще, за да имаш толкова ограничено виждане над твоя си живот след време. Трябва да си чист мазохист, за да си причиниш такова ограничаване откъм модернизация. За да не стане жена ти тюфлек - ми намери си такава, която ще те удоволетворява най-вече психически, за да не са децата ти мрънкащи претенциозни псета - възпитай ги със своя си мироглед. Както виждането ти за семейство е твърде навлязлата модернизация и обезлюдяване на човешките души и същност, не искам да те обиждам, но същото се е случило и с теб.
нямаше да се учудя, ако беше наистина...секс със животни.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...68726415_n.jpg
Много се е натоварил.
Нищо общо не казваш с това, което обясняваш и с твърденията, с които го подкрепяш. Аз си обичам живота и вече години наред се "наживявам", вършейки всичко, което преценя, че ми харесва, и няма да ми навреди. Толкова приятни моменти ми се случват постоянно, толкова е безгрижно и незабравимо. Наистина е така. Нямам намерение обаче цял живот да щъкам, както в момента, защото си колекционирам незабравими преживявания, но това не ми е единствената мисия в живота. Да не говорим, че от прекрасно до прекрасно преживяване има разлика, тъй като представите ни често се променят с възрастта. Щом ти е приятно цял живот да си един консуматор, бъди такъв. Голяма степен от хората споделят твоите идеи, както и немалка моите. Затова има хора, които живеят и хора, които паразитират.![]()
абе какво се случва с тая темадавайте снимки,стига сте се карали и обсъждали глупости
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...44406997_n.jpg
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Мишинка
BrainDamage
Ама тва съм аз! И не мога да се позная!
Букурещи!
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...61593766_n.jpg
...don't care what I've become but fear what I am becoming...