.
Отговор в тема
Страница 360 от 473 ПървиПърви ... 260310350356357358359360361362363364370410460 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 976 до 9 000 от общо 11818
    Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    направете си нова тема, малко са страниците тук :/

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Еми затова има гъвкаво работно време, врътки, а-у. Аз сега се прибирам, ама бях с приятели на фестивал, а с най-добрия ми приятел се виждаме абсолютно всеки ден. Когато има желание, има и начини

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Не е случайна фразата "искам да си живея живота"... дойдат ли децата, край на всичко друго.
    Има време в което да си живееш живота, има такова и в което да дадеш нещо от себе си. Просто в един момент осъзнаваш, че да си "живееш живота" всъщност не те води доникъде, че не ти осмисля нищо, не прогресираш и не реализираш потенциала си.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Коле почни да пошеш
    Creative Technologie

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Има време в което да си живееш живота, има такова и в което да дадеш нещо от себе си. Просто в един момент осъзнаваш, че да си "живееш живота" всъщност не те води доникъде, че не ти осмисля нищо, не прогресираш и не реализираш потенциала си.
    Животът е достатъчно кратък, за да го съкратявам още с бабешки отживели принципи. За да оцелееш и да си добре, трябва да си егоист.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Абе ти по-добре не се размножавай.
    n00bs

Животът е достатъчно кратък, за да го съкратявам още с бабешки отживели принципи. За да оцелееш и да си добре, трябва да си егоист.
    Това да създадеш семейство за теб е бабешки отживял принцип ли?
    Човек трябва винаги да има за какво да се бори и да му дава смисъл в живота. Когато постигнеш нещо, веднага трябва да си поставиш друга цел за която да се бориш и по този начин да прогресираш постоянно. В един момент от живота, когато порасне човек достатъчно, осъзнава, че е време да създаде семейство и започва да се бори за да постигне това.
    Някои хора това го осъзнават по-рано, други никога... Всеки е различен, но това, че ти в момента не го желаеш, не означава, че е бабешки принцип да имаш деца.
    В природата всяко едно живо същество се бори за оцеляване и за създаване на поколение, така е и при хората, и винаги ще бъде така.
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Това да създадеш семейство за теб е бабешки отживял принцип ли?
    Човек трябва винаги да има за какво да се бори и да му дава смисъл в живота. Когато постигнеш нещо, веднага трябва да си поставиш друга цел за която да се бориш и по този начин да прогресираш постоянно. В един момент от живота, когато порасне човек достатъчно, осъзнава, че е време да създаде семейство и започва да се бори за да постигне това.
    Някои хора това го осъзнават по-рано, други никога... Всеки е различен, но това, че ти в момента не го желаеш, не означава, че е бабешки принцип да имаш деца.
    В природата всяко едно живо същество се бори за оцеляване и за създаване на поколение, така е и при хората, и винаги ще бъде така.
    Може да се бориш, но за себе си. Ето например аз вече съм бакалавър, живот и здраве магистър, работа, пари, пътешествия, забавления. Семейството какво? Една жена (която след време ще стане тюфлек, който няма да мога да понасям), деца, които постоянно мрънкат и са с претенции, всичко да отива за тях? Мерси! Но както и да е, хора много, мнения - също

Тъп си...

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на 102
    Намерихте се.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Както по времето на баба ти, така и сега, мъжете имат курове, а жените путки. Предназначението им е ясно.

Може да се бориш, но за себе си. Ето например аз вече съм бакалавър, живот и здраве магистър, работа, пари, пътешествия, забавления. Семейството какво? Една жена (която след време ще стане тюфлек, който няма да мога да понасям), деца, които постоянно мрънкат и са с претенции, всичко да отива за тях? Мерси! Но както и да е, хора много, мнения - също
    Много хора си мислят така докато са студенти. Мечтаят си да работят на пълен работен ден за себе си, да си харчат парите по заведения и всеки уикенд да ходят на море с колата си. Доста хора го правят. Да го правиш 5 години - ок. Но 20? 30? Нещата, които правиш сега ще ти писнат твърде бързо. Тогава имаш два варианта - или да си посветиш цялото ежедневие на работата, или да създадеш семейство. Всеки си избира пътя. Но цял живот аху-ихи, такова нещо просто няма.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Както каза тоя над мене, писва, да. Трябва да си много вял и късоглед откъм бъдеще, за да имаш толкова ограничено виждане над твоя си живот след време. Трябва да си чист мазохист, за да си причиниш такова ограничаване откъм модернизация. За да не стане жена ти тюфлек - ми намери си такава, която ще те удоволетворява най-вече психически, за да не са децата ти мрънкащи претенциозни псета - възпитай ги със своя си мироглед. Както виждането ти за семейство е твърде навлязлата модернизация и обезлюдяване на човешките души и същност, не искам да те обиждам, но същото се е случило и с теб.

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    нямаше да се учудя, ако беше наистина...секс със животни.
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...68726415_n.jpg

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    Коле почни да пошеш
    Много се е натоварил.

Нищо общо не казваш с това, което обясняваш и с твърденията, с които го подкрепяш. Аз си обичам живота и вече години наред се "наживявам", вършейки всичко, което преценя, че ми харесва, и няма да ми навреди. Толкова приятни моменти ми се случват постоянно, толкова е безгрижно и незабравимо. Наистина е така. Нямам намерение обаче цял живот да щъкам, както в момента, защото си колекционирам незабравими преживявания, но това не ми е единствената мисия в живота. Да не говорим, че от прекрасно до прекрасно преживяване има разлика, тъй като представите ни често се променят с възрастта. Щом ти е приятно цял живот да си един консуматор, бъди такъв. Голяма степен от хората споделят твоите идеи, както и немалка моите. Затова има хора, които живеят и хора, които паразитират.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    абе какво се случва с тая тема давайте снимки,стига сте се карали и обсъждали глупости
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...44406997_n.jpg
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Бих казал чашка B.
    n00bs

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy Виж мнението
    нямаше да се учудя, ако беше наистина...секс със животни.
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...68726415_n.jpg
    всепаксъмпингвин
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    Якето е демоде, и не носи такива раздърпани блузи с голямо деколте

Супер фен Аватара на kosder
    Якето е демоде, и не носи такива раздърпани блузи с голямо деколте
    Аз съм амодерен човек, който обича да си развява циците наляво-надясно. Модна икона си ти Насе ;D
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мишинка
    BrainDamage

Мега фен Аватара на LordOfLight
    Град
    In The Brave New World
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Хайде да спрем вече със спама и да се върнем към темата на темата...
    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...07649305_n.jpg
    Ама тва съм аз! И не мога да се позная!
    Букурещи!
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...61593766_n.jpg
    ...don't care what I've become but fear what I am becoming...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си