.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Ае брат ти пиян ли си бе? "АКО СЕ ОТДРЪПНЕ !!! тогава се отдръпвате и вие изпращате я до тях следите как влиза, ако ви погледне и се усмихнете. при следваща среща занесете цветя парфюм или гердан (зависи от финансовото положение) това са неща на, които малко момичета устояват"На 2-рата среща да носи и пръстен, а?Това е прекалено много,въобще не е нужно да носи такива простотии.И това за 2-3 дена е такова клише,че чак ми се присира вече като прочета нещо такова.
    "по средата на пътя и покажете нечии двор с градина и я целунете това ще спомогне за романтичната обстановка".Брато ,какви са тия несвързани работи ,аз съм потресен.Това са може би елементарни съвети за 14-15 и може би 16 годишни,които нямат грам опит с връзките.
    еми брат за тях съм го писал те трябва да го четат не некви загорели старци

Цитирай Първоначално написано от Cries In Vain Виж мнението
    парфюми, цветя, едно бентли ако може направо, щото нали зависи от финансовото положение, пък той, за да се докаже ще спестява от закуски много ясно.
    къща с градина е много романтично да видиш, особено ако е зеленчукова.. кое момиче не обича чушки, домати и боб ?

Спилбърг ти ли си ?
    па ти като обичаш да гледаш овошна градина НЕ ЦВЕТЯ и обичаш да вуниш на мамут по улиците ок

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Cries In Vain Виж мнението
    па ти като обичаш да гледаш овошна градина НЕ ЦВЕТЯ и обичаш да вуниш на мамут по улиците ок
    щом вУня добре. ще си знам.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си