Първоначално написано от Ivaaaaa аз с то3 индивид Якузата не съм спорила скоро .. за щастие сега гнева ми е насочен към числото 102 Много бръже се палиш. Почвам да ревнувам, че и аз не съм ти събудил агресията.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho Много бръже се палиш. Почвам да ревнувам, че и аз не съм ти събудил агресията. оооо събуди я и още как с онова за чалга аватара
Първоначално написано от Chacho Много бръже се палиш. Почвам да ревнувам, че и аз не съм ти събудил агресията. Значи си специален. Щом всеки може да я събуди, ти с какво би се отличил от масата?
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi Значи си специален. Щом всеки може да я събуди, ти с какво би се отличил от масата? С приказки.
Първоначално написано от LadyDi Значи си специален. Щом всеки може да я събуди, ти с какво би се отличил от масата?
Първоначално написано от Ivaaaaa всички знаем, че ми харесваш мъжа
Първоначално написано от LadyDi Значи си специален. Щом всеки може да я събуди, ти с какво би се отличил от масата? Искам да се науча да я събуждам и насочвам тая агресия. Представяш ли си фънаджиите къв страх ще видят в нейно лице?
Първоначално написано от Chacho Искам да се науча да я събуждам и насочвам тая агресия. Представяш ли си фънаджиите къв страх ще видят в нейно лице? Не, но мога да ти кажа ти какво ще видиш в мое лице, ако фънаджиите изобщо видят нейното, благодарение на теб.
Правила