- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спиране
здравейте ..искам да попитам дали може да ми предложите нещо за спиране на менструация .. да се уточня примерно дойде ми на 1ви на 8ми трябва да ми спре ,но аз искам примерно с 1 ден по рано да ми спре.. поствам темата тук защото ако примерно правя секс през този месец и това ще повлияе ли на идването ми в следващия ? моля без хейтване ..
не не проблема е там че на тази вечер в който ми е последния 8ми ден ще се събираме и просто не трябва да съм в цикълл,,,
Ще те ебат ли? Спокойно, някой обичат хот дога с лютеница.
да минем към темата предложения?
Щом не отговаряш, явно ще ти пъхат полови органи в дупката, поне гледай да нема космаци.
иууу !тоя вариант винаги ми е бил гаден.
Пий витамин С като толкова искаш да си начешеш крастата и няма друг ден, в който да ти го бутат. Ама на всеки действа различно, та не знам по колко и от кога да го почнеш.
ПС - като ти е 8ми ден се предполага за целия ден да имаш макс 5 капки кръв, а до вечерта може и да нямаш нищо
Последно редактирано от cw3tty : 08-06-2013 на 23:26 Причина: послепис..
През последния ден едва ли ще има следи, че си била с гости от Червен бряг. Ще те огрее, споко. ;]
Welcome to the Jungle...
^И аз това щях да напиша. Едва ли ще е потоп.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това е добре.Викам да не ме емне някой що се обяснявам за женски работи.
![]()
Welcome to the Jungle...
Да, то хубаво не е потоп, ама поне при мен т'ва с ебането в последните дни винаги свършва зле. Уж имАло две капки сутринта, до вечерта нищо, пък ако избутам вагона, винаги ми тече още ден-два повече от нормалното.
Нали? Той нагона е толкова противоестествено нещо...
Имаше май някакви хапчета да ти спре ама нз как се казваха една приятелка ги пи и после не и беше много добре за това не рискувай.
Както казаха, пий витамин це. От бабата на аверка знам, че отвара от корени от малини помага за спиране/намаляване на течението. Бабини деветини, но работи! Гадост си е чая или каквото и да беше там, но помага.
Витамин Ц помага. Иначе ако толкова ти е за секса, в последните дни няма толкова какво да те притеснява. Нищо няма да ти стане ако не ти е свършило.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5