- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се ожениш/омъжиш девствен...
Едно нещо може да те промени, ако му позволиш. Когато не си пасвате в леглото, решението не е нужно да бъде раздяла. Има хиляди начини да се нагодите. Само че сега е модерно да правим секс, а не да си говорим. За това пропадат връзките. И затова не разбирате идеята за девствен преди брака. Защото основавате връзките си на химия, привличане. Сексът трябва да е естественото продължение на взаимоотношенията, а не основата им.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Съгласна съм на 100% с последното изречение, но не и с удебеленото, защото е така само на теория, за съжаление.
Хората не могат да се нагодят за къде-къде по-елементарни неща, какво остава за секс.
Имала съм 2 връзки, в които просто нещо липсваше в картинката със сексуалните отношения, говорила съм, казала съм, резултат - никакъв.
Хората не могат просто защото не искат достатъчно. В днешния свят с толкова много възможности е много по-лесно да се откажем от нещо и да си вземем ново, отколкото да се опитаме да го поправим. Разбирам го.
И друго - желанието трябва да е взаимно. Явно при теб е било едностранно и затова не ви се е получило.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Според мен хората трябва да си пасват не само психически, но и физически /по-интимно/.
Инак, това да се омъжиш/ожениш девствен, не ти дава гаранция, че изневяра няма да има.
Даже ми се струва, че е по-голяма вероятността в такъв случай.