- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво стана с момичетата...
Здравейте, какво става напоследък с момичетата. Не знам само аз ли попадам да такива или като цяло се е променило тяхното мислене. Аз се държа винаги мило с момичетата, в смисъл права им комплименти и такива неща и го намирам за нормално, а ми казват някои момичетата(приятелки), че трябвало да съм по-груб с тях, да не им обръщам прекалено внимание, защото само съм им вдигал самочувствието. Като пример ще дам една среща с момиче.
Значи, разбрахме се да отидем на кафе и се срещаме на определеното място и аз, и бях взел цвете. Тя ми каза - "мерси, ама какви са тия цвета сега", с една такава леко намръщена физиономия. Седнахме в кафето, говорехме каквото говорихме и си тръгнахме, аз и предложих да я закарам и тя се съгласи. Отидохме до колата ми и аз избързах, за да и отворя вратата и тя ми каза - "сега на какъв ми се правиш, какви са тези лигавщини...". Та накратко това е, което имах да споделя.
Това да ѝ отваряш ти вратата наистина е малко прекалено, но за цветята не смятам, че е. Има ги всякакви що се отнася до тези принципи…
1) интересно ми е, т'ва момиче на к'ва възраст е, че реагира така?
2) кого заблуждавам, то вече и от възрастта не зависи, просто си е тенденция този тип държание
3) хубавата новина е, че не всички са такива
Простакеса.
Аз бих се израдвала супер много на такова поведение. Вероятно е някоя малка нелегална все още пикла, която си няма грам хабер какво е това животно дама и как се отнасят с него.
бтв тва с цветята само на всеки би звучало малко пресилено, но пак не мисля че точно така трябва да ги приеме ии.. абе пробвай със следващата.
Другото което е, според мен си си много точно момче, не се вкарвай в някакъв филм на груб селски бек, щото такива под и над път. Ще намериш момиче, което да оцени добрите маниери и обноски, които имаш... а тва не е прекалено обръщане на внимание или вдигане на самочувствието.
dgdg
как да ти го кажа по-меко.. ми не си достатъчно красив, иначе до сега да ти го е налапала.
WE ARE NOT ANGELS!
Ти си прави каквото ти идва отвътре. Ще подейства на момиче, което оценява подобни жестове.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
По-скоро е прекалено да й подариш цвете, от колкото да й отваряш вратата.
Както каза Azoria, мисля да съм си себе си, пък какво ще да става.А момичето беше от Перник, може за това да се е държала така. А и имам една приятелка, която казваше, че цветя да и даваме само на гроба.
Повечето момичета са така: държиш се по-грубо- желае те, подаряваш й цветя- мисли си, че си и в краката и си й безинтересен. Иначе е много мило това с вратата, може да е малък жест, но точно на тези джентълменски маниери аз обръщам внимание. И не мисля, че външния вид играе роля тук, защото той й е бил достатъчно симпатичен, за да излезе с него на кафе.
Мхм. Това, което си направил не е лошо, в никакъв случай. Просто на днешно време така правят... момчетата 'дето по друг начин не могат да се оправят. Или с други думи, тя е приела тези твои жестове като шорткът към гащите и, пък тя не бърза да ги сваля, ако ме разбираш.
И аз бих реагирала странно при такова държание. Не е особено алфа. По-скоро отключва майчинските ми инстинкти.
+1
много малко момчета са джентълмени. браво !
имам 2ма приятели, които са такива и ми става много мило всеки път когато ми отворят врата, когато ме оставят да мина пред тях на тесни места, единият даже след една дискотека ме носи, защото се оплаках, че ме болят краката.. някак си ми връщат и надеждата, че тези момчета са малко, но все пак ги има
Еми оставам с надеждата, че ще се намери някое момиче, което да ме оцени.![]()
Няма момиче, което да не се зарадва на цвете. Явно тя те е имала повече за приятел, отколкото за момче, с което излиза на среща, затова се е държала така. Лично аз много ценя милите и романтични жестове, стига да са от правилния човек.
Браат, заеби. И аз съм същия, не важим. Вече го няма манталитета от едно време. Вместо да се радват женските, че дори и рядко, има такива момчета, те ги приемат като по-слаби от другите, като женчовци. А то е точно обратното. Трябва да си много по-смел и със самочувствие да направиш такъв жест и да знаеш как да го направиш и че въобще трябва да се прави. Не виждам лошото в тва да имаш класа, да си джентълмен. Модата е да се правят на недостъпни курви, НО класата е вечна. Не се отказвай от класата си заради някаква недоклатена разпоретина.
Браво, наистина.
Въпреки, че навсякъде пише, че мъжете отварят на жените вратата, за да им гледат задника.![]()
Ако се държиш като путьо и очакваш да се влюбят в теб, да искат да ти раждат деца и т.н
Нормално е подобно поведение да бъде считано за "странно", защото просто не са свикнали на джентълмени. Няма джентълмени, защото няма дами и обратно.
Няма нищо по-жалко от това да се правиш на джентълмен, за да влезеш в гащичките на някое момиче. Тъпи путки са жените, ама не са малоумни, усещат ги нещата.
И аз по своята същност съм джентълмен, но общо взето като видя, че срещу мен не стои дама, ами евтин минет, аз спирам да бъда джентълмен и се превръщам в комплексар. : )
Даже са ми я слагали и закопчавали.Подавали са ми ръка да се кача и да сляза. Но идеята е друга. Всеки може да си отвори вратата на колата, както аз да си сложа каската и да се кача без проблем на мотора. Въпроса е друг, жеста и загрижеността, която другия показва за да се чувстваш ти максимално комфортно.
А може да си е точно дама девойчето и да иска да е мъжко момиче.... да покаже притеснителност ли, знам ли... Кви са тия цветя на първа среща ли, кво е там.... цветето трябва да се заслужи, да го почувстваш отвътре, че искаш да подариш. Поне аз така правя. Също така да не забравяме и ЖЕСТА. Не жеста като жест, че си мил, джентълмен и т.н., а жеста на даване на цветето, подхода, действието. Не знам изобщо защо го казваш тва за вратата.. то се подразбира.. не ми е джентълменско, а така се прави по принцип. И пак за цветето.. и роза от носна кърпичка да подариш, ако имаш подход.... заеби, пф.