- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Одобрявате ли
това хората да си пускат снимки от важни събития във фейсбука или да слагат снимки на децата си/бебетата си?
Моята социална мрежа е доста асоциална и не знам дали имам правото и опита да коментирам такива философски въпроси.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Мерси(ъп-вам темата с неловко мнение).
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Сватби, кръщенета, семейни събирания..
Теб пък какво те интересува какво си слагат хората. Всеки има право да си слага и завира всякакви неща където си поиска. Разбираш ли.![]()
Ми зависи екстравертите са по-склонни, сметни че повечето от хората са именно такива. Дозакръглено на тип характер сам се уверяваш, че повечето са доста еднакви всъщност, така че масово се прави от "защото вече го има и продължават да го правят". Всеки си има различно схващане.
По-добре от важни събития, отколкото то по 10 снимки от кенефа на мола.
Ако не за това (да качваме снимки от важни събития), то за какво точно трябва да ни служи фейсбук? Моя електронен живот е фейсбук, всяко събитие си е записано![]()
jasmer
Аз пък не съм си качил снимки от толкова важни събития, имам от дискотеки, барове и с някакви приятели.
или се хвалят или наистина искат да си ги пазят за себе си...но тогава защо слага публик на снимката!? айм конфюз