- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да бъдеш човек
ако приятеля ми направи нещо такова,ще го зарежа на момента.
Знам ли,инстинкт може би и е тръгнал да спасява каквото му падне
Ако НЕ е видял,че и аз съм в опасност И МОГА ДА УМРА-разбирам.
Но АКО Е ВИДЯЛ,че съм в опасност и МОГА ДА УМРА-шутаааааааа
С мен ли ще прекара остатъка на живота си,или с некво куче?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Ако ти е ценен, защото ти е даден като подарък и ако го нямаше, нямаше да можеш да цениш нищо друго, тогава е ясно защо самата ти трябва да го цениш.
Животът на останалите е не по-малко ценен за тях самите.
Но животът на другите не следва да е ценен за самата теб.
Сега, животът на майка ти и баща ти може да се каже, че е ценен, защото те са ти дали живот. Тука вече навлизаме в семейните ценности.
Повече от това не виждам нужда да се раздаваш, ако няма значение как ще го живееш и какво цениш (няма значение бабата какво жертва, важното е, че ще има живот). Също така, към момента нямаме нужда от права.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ПРОВОКИРАЙТЕ МЕ БЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
за страната си ли? не! аз винаги съм била против войната и смятам за глупаци тези, които воюват
просто дадох пример
идеалите са, малко клиширано сигурно ще прозвучи, смелост, жертвоготовност, доброта
интересно ми е защо търсиш причина в доброто? то просто се прави
така смятам аз