- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм загубеняк...
Много ме е яд като гледам подобни мнения. Само за момент се сложи на неговото място и ще видиш какво е! Как не ви писна да блещите глупости не знам…
Ако си студент — намираш си компания, в която има и момичета. Завързваш нови запознанства и т.н. Всичко ще си дойде на мястото, ако имаш самочувствие (но не прекалено високо!) и ако преодолееш срамът. Успех!![]()
Не мога да се сложа на негово място. Няма как да няма поне един приятел от другия пол, а и да няма, надявам се да има от неговия си, които (ако е толкова отчаян) би помолил или би подхвърлил даже и на шега да го запознаят с някоя мацка. А и всеки един от тук присъстващите знае, че без запознанство с момиче, той няма да може да я сваля(освен ако не иска нещо набързо) и евентуално да се съберат заедно. На 19 е, това най-вероятно значи, че е студент или ако не е, то по-вероятно е да си има работа и от там пак тръгват разни запознанства и т.н. Това, че е срамежлив.. никой от тук няма да го накара да се отпусне пред момиче, затова трябва сам да си се хване в ръце. И какъв лекар.. нищо такова не му трябва. Само да вземе да излезе навън и ще му бъде добре. Ако се самосъжалява и си мисли, че това е края на живота му след като не е намерил половинката си ЕДВА в началото на живота си.. то не знам какво се случва с хората на тоя свят.
Мързи ме повече да пиша. Неговия проблем е в главата му, само той може да си помогне.
Сега как е?
*сън*
Това че имаш някакви селф мейд теории за живота,които се базират на клишета и чути-недочути приказки от твои приятели,не означава че не трябва да се поставяш на мястото на острещния.
Аз,ти и целия скапан свят сме различни индивиди и всеки е растял и се е развивал различно.Следователно той няма как да мисли и реагира като теб и просто има проблем които му пречи.
Много повече харесвам хора с проблеми в социализирането отколкото такива плиткоумни дебили като теб,които идея си нямат как се поставя в обувките на острещния.
Относно автора,идеята е ясна че ако се развиваш правилно към учене и работа,ще влезнеш в системата и нито ще си единствения,нито последния.В чужбина гъмжи от подобни кампании и кръжоци и е основен глобален проблем.Така че,всичко с времето си... Успех!