.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 132

Hybrid View

Супер фен
    Град
    България
    1.Какво ти е мнението за Чачо?
    2.За Рагиол?
    3.За Рибаря?
    4.За Мери Джейн?
    5.Вярваш ли в духове?Викал ли си духове
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    1.Какво ти е мнението за Чачо? Чачо си е супер, Вселената има планове за него
    2.За Рагиол? Рагиол е пич, но откакто заплаших Ивааа с ЛейдиДи, стана малко агресивен
    3.За Рибаря? Винаги съм твърдял, че трябва да уважаваме враговете си (не, че тук може да става въпрос за подобно нещо изобщо). Разбирам, че всичко лошо, което пише за мен, е породено от враждата помежду ни. Не мога да го виня, тъй като аз му отвръщам със същото.
    4.За Мери Джейн? Това момиче напоследък ме дразни
    5.Вярваш ли в духове?Викал ли си духове
    Не се занимавайте с викане на духове, деца! Низките форми на живот идват, но не си отиват. Просто... Подобни неща са създадени с лоша цел.
    Не правете никакви сатанински ритуали, нищо... Става въпрос за низка материя, която (по закона за резонността) идва в нас и в продължение на години се появява по различни начини - като порок, като мрачни мисли, като желание за самоубийство.
    Викали сме бисквитко като деца И дама пика... Да, и от тогава през две години сънувам един и същи кошмар с глас, който крещи името ми, идва отвсякъде и ме смазва.
    Просто... Не го правете. Има достатъчно забавления, не ви трябва да викате негативно настроена енергия към вас и вашето семейство.
    .
    Последно редактирано от dimitar., : 08-09-2013 на 00:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си