.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Тогава кое е разделно хранене, пичо'и? И к'во готвено предлагате да може да се яде по време на каква да е диета, която посочвате за здравословна? И скарата със салатата изобщо не ми я слагайте никъде, т'ва не е готвено.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Тогава кое е разделно хранене, пичо'и? И к'во готвено предлагате да може да се яде по време на каква да е диета, която посочвате за здравословна? И скарата със салатата изобщо не ми я слагайте никъде, т'ва не е готвено.

Горе ти обесних защо е НЕЗДРАВОСЛОВНО разделното хранене.
    Здравословно е да не ядеш захар ,защото тя не ти е нужна. Скара не е готвено ,200 грама пилешка пържола не е готвено,айде да си избереш тема за гримчета и там да спамиш,защото не си доста тъчно запозната за да спориш с мен.

Вирусче,тогава кво губят си мускулната маса и затова отслабват,аз до това стигнах,като решение ,че отслабват.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Разделно хранене е ядене само на протеин или само въглехидрат или само мазнини . Това означава без ядки,означава без яйца,без месо,без повечето неща,защото трудно изолираш едното от другото,а за неща като пасти торти сладкиши пържени картофи както и кренвирши салами и тн забравяш напълно.Ще имаш 4-5 храни дето ще ядеш до края на живота си само тях,защото друг начин да спазваш разделно хранене не съществува.Това,което правят повечето пикли не е разделно хранене и 90-дневната диета не е разделно хранене,защото включваш повече от един макронутриент в едно хранене и това става постоянно като гледам.
    А иначе готвено става супа яхния пица кекс дюнери например..Има още много други,които можеш да си направиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си