.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Чух доста положителни и отрицателни мнения за цвете на първа среща, но все пак положителните доминираха. Мисля, че една роза, примерно без опаковка, е един скромен, но приятен жест. Не казвам да подариш някакъв букет за 50-100 лева, това вече е да се направиш на интересен, смисъл като за първа среща.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ogii, аз пак да се върна на моята трактовка. Ти сигурен ли си, че момичето е възприело кафето ви като "първа среща"? Че има романтичен интерес към теб? Не искам да те разочаровам, но има момичета, които излизат на кафе и без да имат желание за нещо повече. Тогава цветя и други джентълменски жестове ги карат да се чувстват неудобно.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цвете е един много добър жест, отварянето на вратата също, падаш си джентълмен..И рядко се намират такива като теб, повечето на първа среща идват, псуват хора, плюят храчки и въпреки това момичетата им се връзват..А пък тъз, вместо да се зарадва..човек, това момиче е много зле, остави я..намери си някое добро момиче, което оценява добрите жестове

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Ogii, аз пак да се върна на моята трактовка. Ти сигурен ли си, че момичето е възприело кафето ви като "първа среща"? Че има романтичен интерес към теб? Не искам да те разочаровам, но има момичета, които излизат на кафе и без да имат желание за нещо повече. Тогава цветя и други джентълменски жестове ги карат да се чувстват неудобно.
    В нея романтиката липсваше , най-вероятно само от любопитство e излязла с мен, но тя е свършен факт, не беше за мен. Това беше преди няколко месеца.

От скоро си пиша с едно момиче и не сме излизали още. И се чудя да не стане пак някои гаф , като и напиша нещо мило тя се зарадва, казва ми, че това е страхотен комплимент, нз дали има интерес към мен или ми пише просто от учтивост.

P.S. Забелязвам доста от момичета са с разбити сърца, благодарение на бившите си гаджета, намразват мъжете и гледат по някакъв начин да си го върнат на бъдещите си приятели, в смисъл плащат чужди грешки.

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ да мразиш човек, с когото до вчера си бил е доста жалко нещо.

Мега фен Аватара на babity
    Опитът ни учи. Всички. Кат' си попадал на няк'во определено поведение, си съставяш твое такова, което да е адекватно според опита ти. Кат' си си такъв, изнежен, прави и комплименти. Не смятам, че има контекст, в който да се почувствам комфортно, ако някой ми носи цветя на първо излизане.

От мъжка гледна точка... Ако от първата среща я изучиш на цветя и джентълменство, кат опре, живот и здраве, да празнувате годишнини какво става? Купуваш и звезда или парцел на луната ли?

толкова ли специален ден е една годишнина? не мога да ви разбера, защо си мислите, че само по определени поводи, трябва да се правят жестове големи или малки? супер досадно е това.

"Не смятам, че има контекст, в който да се почувствам комфортно, ако някой ми носи цветя на първо излизане." е добре де, а да приемем, че не ти е купил цвете, ама по време на самата среща се разхождате, той вижда някакво рандом цветенце, откъсва го, подарява ти го, просто ей така, малък и мил жест, как ще реагираш тогава?
    Последно редактирано от pandabear : 08-08-2013 на 23:20

Мега фен Аватара на babity
    Не се хващай за думата годишнина. Мисълта ми беше, че нещата се изчерпват. Днеска цветя, утре цветя, на третия ден ще бахтисам от цветя...

А за цветето от градинката... откровено ти казвам, че ще се разбуча много. Едно, че мразя цветя, такива, откъснати. Второ, че за мен е простотия да ходиш да късаш градинките. По-добре цяла вечер да седи диван чапраз да ми пали цигарите. Т'ва наистина ми се случи наскоро и бях във възторг. Но не и от цветя, не и от т'ва лудо препускане да мине преди мен на касата/да плати на сервитьорката докато правя нещо...

^ oкей, явно аз съм дефектна. сад панда.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Ogii Виж мнението
    Не съм целял да и влизам в гащите още на първата среща или пък да ми става жена. Просто исках да я зарадвам, да я накарам да се усмихне.

Моля ти се, ти като излезеш на среща, вече си готов за обвързване и топката е изцяло в нейното поле. Точно тая готовност я плаши. За кво ти е да радваш някой, с който не си решил, че искаш да имаш нещо повече?
    Последно редактирано от Chacho : 08-09-2013 на 07:37
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

Моля ти се, ти като излезеш на среща, вече си готов за обвързване и топката е изцяло в нейното поле. Точно тая готовност я плаши. За кво ти е да радваш някой, с който не си решил, че искаш да имаш нещо повече?
    Малко си противоречиш, в първото изречения казваш, че съм готов за обвързване, а после казваш, че не се интересувам от нея. А това, че я каня на среща не означава, че непременно ще се обвърза с нея, може да се окаже - красива опаковка, но без съдържание. Примерно ако пуши, това доста ще ме отдръпне.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    е добре де, а да приемем, че не ти е купил цвете, ама по време на самата среща се разхождате, той вижда някакво рандом цветенце, откъсва го, подарява ти го, просто ей така, малък и мил жест, как ще реагираш тогава?
    Не харесвам да унищожавам природата. В смисъл като видим някакво красиво цвете или растение, непременно да го откъснем, това е егоизъм, нека оставил и другите да му се радват.

Мега фен Аватара на tori
    Не харесвам да унищожавам природата. В смисъл като видим някакво красиво цвете или растение, непременно да го откъснем, това е егоизъм, нека оставил и другите да му се радват.
    А розите от магазина не се ли откъсват? И то за не по-малко егоистични цели от това да се представиш добре на някаква си среща?

Малко си противоречиш, в първото изречения казваш, че съм готов за обвързване, а после казваш, че не се интересувам от нея. А това, че я каня на среща не означава, че непременно ще се обвърза с нея, може да се окаже - красива опаковка, но без съдържание. Примерно ако пуши, това доста ще ме отдръпне.
    Не ми разбра въпроса, който беше реторичен всъщност. Казвам, че очевидно искаш да имаш нещо повече с нея (когато си излязъл на среща). Тя обаче още не е решила. Затова ти си избързал с розите и тя се е отдръпнала.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Варна
    Не ми разбра въпроса, който беше реторичен всъщност.
    Ти не се ли отказа да задаваш риторични въпроси? Трудно се разбират

Ти не се ли отказа да задаваш риторични въпроси? Трудно се разбират
    Не, те са за 6ца

Град
    Варна
    Не, те са за 6ца
    В днешно време, дето във ВУЗ се влиза с 3,03, не се и учудвам, че ти пропускат въпросите или пък им отговарят с да и не

Хахахаха!
    Животът ще ги отсее после.
    Нериторичковците.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А розите от магазина не се ли откъсват? И то за не по-малко егоистични цели от това да се представиш добре на някаква си среща?
    Розите в много голям процент се гледат в разсадници и целта, за която ги гледат е да ги продават.

Розите в много голям процент се гледат в разсадници и целта, за която ги гледат е да ги продават.
    Мисля да отглеждам малки момиченца в разсадници с цел да ги изнасилвам на 3 годишна възраст

Град
    Варна
    Ти одобряваш ли насилието над животни?

Мега фен Аватара на tori
    И какво от това? Те все пак се късат от хората, не излизат сами, нали?

Ти одобряваш ли насилието над животни?
    Нали аз не схващам въпросите, този път вие не сте ме разбра ли.
    НЕ го одобрявам насилието над животни.

Град
    Варна
    Нали аз не схващам въпросите, този път вие не сте ме разбра ли.
    НЕ го одобрявам насилието над животни.
    Разбра ли сме те. Просто се чудех за гледната ти точка във връзка с егоизма на хората

Както и да е, тва е много офтопик.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си