- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ах,любов?
Имам проблем.Почти на 15 съм, но дори не съм докосвала момче не интимно,никак.Съвсем сериозно .Не знам какво да правя,много съм самотна и искам някого до себе си, но мисля, че защото съм по-пълна никой не ми обръща внимание, иначе приятелки често ми казват, че съм красива.Не мога да преценя, но не съм крокозъбел.Говоря рядко с момчета нещо смислено, имаше едно, с което харесвахме един и същи сериал, но когато свърши той охладня,а аз не мога да кажа, че не се привързах много към него, но вече дори не се виждаме ,както и да е той е минало повече едва ли ще го видя.От къде да си намеря приятел, как ? Не мога да отида в мола и да хвана някого и да започна да му се свалям, все пак ,а и не искам.Някак долно ми се струва!Според вас някое момче на тези години би ли харесало момиче като мен?Или ако може някакъв съвет?Ще съм благодарна!
Последно редактирано от LoraLineLove : 08-07-2013 на 10:40
Стига де сериозно!
Е още си малка,споко ще си намериш някого рано или късно.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да, но ми е много тежко, защото всичките ми приятелки си имат приятели и като излезем някъде се чувствам като дебил!Всички се прегърнали, а аз отстрани! Говорят си за разни по–интимни неща като се съберем само момичета, едната го била целунала другата еди кой си я свалял,а аз нямам какво да кажа!
И аз имах една такава приятелка,тя даже е на 19 и пак няма никого до себе си и въпеки това от скоро харесала едно момче,но той не и обърнал внимание.Както и да е мисълтта ми е че не знаеш,откъде може да изкочи човека за теб.Дори и да си обвързана,всеки понякога се чувства сам.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами излизай с момчета ... Можеш да се запознаеш с тяхни приятели...
Спри да се оплакваш.
Като си малко по-пълна, вземи поработи над това, защото виждам, че ти е проблем спрямо твоята психика.
Бъди по-общителна и не тръгвай да си говориш с дадено момче веднага с мисълта, че той ще е тоя до теб. А чисто приятелски, пък времето ще покаже какво ще стане.
^Любов моя, къде се губиш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
щом си пълна си търси пълен. има си неписани закони в тоя свят..
WE ARE NOT ANGELS!
Какво означава, че си по-пълна? Смисъл, само ти ли се смяташ за такава? Защото има много момичета 160см/40кг и те пак си мислят, че са по-пълни, само защото приятелките им са още по-слаби. Замисли се. А и като не се харесваш и не се чувстваш добре в кожата си, направи нещо по въпроса. Спортувай, яж здравословно. Има толкова начини. Не бързай да си хванеш момче, само за да можеш да си говориш с приятелките си за по-интимни неща. Това изобщо да не ти е фактор. И защо се чувстваш дебил, на какви основания, за бога? Ставаш, отиваш и се забавляваш с цялото си същество. Направи така, че да те забележат. Така, че да не им пука дали си имаш приятел или не, а да ги е грижа само да те задържат като приятел, защото си страхотен човек и знаеш как да се забавляваш! Друг е въпроса дали си в компанията на някакви глезли, които само по момчета точат лиги.
Няма как да срещнеш някого, докато гледаш телевизия у вас, нали. Затова излизай по - чесно, ходи по купони, накарай някоя твоя приятелка да те запознае с някого. Може да се запишеш да тренираш нещо. И все пак още си малка. Има много време за гаджета. В най - неочаквания момент ще се появи някой.
ахааааааааа тука е сложно ако ти се смяташ за пълна в повечето случаи това не е вярно опитай да се присламчиш в някоя мъжка компания например със 2-3 твой приятелки отивате във някоя махала там където се събират момчета ходите няколко поредни дена и накрая все ще се запознаете![]()
Този,който те харесва ще харесва всичко в теб, без значение дали си пълна или не. Не трябва да се притесняваш от това.
Бъди по-общителна,момчетата не хапятизлизай по-често, не се срамувай от нищо.
Тука колкото и да ти пишем и да ти даваме съвети,ако ти сама не си помогнеш..няма кой друг да го направи. Рискувай,нищо не губиш![]()
И съм съгласна с мнението на Dark_Heartbreaker.
Глупости, ти си бахти олигофрена..
Forever-Alone
Просто си се държат нормално, т'ва, че авторката няма приятел, не значи автоматично, че те са кифли..
Мацко, няколко съвета..
Виждам, че няколкото бонус кила, са ти проблем, оправи ги..
Лято е, ходи на плаж, на планина, на бар (НЕ ЧАЛГОТЕКА), по кафета, в парка, бе къде ли не можеш да идеш, никога не знаеш къде ще срещнеш любовта..
Ако си няк'ва срамежлива, спри...
Има един мъжки лаф, "срам путки не ебе", та в твоя случай ще е "срам, момчета не сваля"..
Минаха дните в които само ние (мъжете) сваляме, вече има много нахакани момИчИнцА, дет са с бая голям успех и вършеят из момченцата..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Това - дали ще съм винаги сам , не е твой проблем! Проблем ли е , че изразявам мнението си?!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не, но то не е само разврат, а ти го изкарваш, че всичко навсякъде е само разврат...
Нали знаеш, че е, който както си го направи..
Аз примерно, защо не виждам толкова често разврат, пък излизам всеки ден, със стоици хора контактувам.. Пък "Разврата", за който ти ми говориш, почти не го срещам..
Това, че ти си лумпен и не можеш да си намериш свястна компания и момиче, не значи, че автоматично трябва да хейтваш и да вкарваш всички под общия ЗНАМЕНАТЕЛ..
![]()
Dr. Gregory House