.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 190
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Шшчч Авторе
    Я успокой топките, че ще уплашиш чушките

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от sexypi415 Виж мнението
    ами тогава имам право да ходя с по-малки и никой няма право да ме съди ОК?!?
    Я си ебете майките.
    Предлагам ти да отидеш в другата тема и да ми отговориш на въпроса като добре се замислиш какво съм ти казала. И спри да избиваш комплекси, please.

sexypi415 По-добре се успокой никой нищо не е казал , почини си малко... Няма да можеш да спиш от толкова нерви

Pr0gr3civ3R явно не се усещат и възпитанието и манталитът им са на мн ниско ниво. И явно не са се влюбвали истински, както и момчетата , които се захласват по такива и ги мислят за голяма работа, че и за скъпи. Още са слепи, но като се влюбят - всичко ще си дойде на мястото. Иначе аз това да се слагаш на всеки - не го разбирам. Явно е с цел просене на коментари и вдигане на самочувствието. Особено ми е неприятно като видя някоя пръчка от момче на момче в скута , като че ли някой я е изпъдил от мястото й..или пък като си пишат по скайп или фейсбук и се наричат с умалителни имена ми идва мааалко дразнещо

Кой ти дава това право?
    Ти ако си баща на 15 годишна да речем и някой 30 год. чичко я чука... пак ли така ще мислиш?
    Или няма проблем, щото той е младолик?

Цитирай Първоначално написано от sexypi415 Виж мнението
    Младоликите момчета и мъже имат право да ходят с доста по-малки от тях жени. Просто иначе нямат шанс с жените на своята възраст. Какво, сами ли да седят?!
    Вече имам чувството, че просто се опитваш да ни провокираш, защото си нямаш друга работа.

Мега фен Аватара на Chacho
    Е ако искаш си тичай по малките, реално спират ли те някви потребители във форум?

Просто за под 14 години ще те осъдят, ако ще момичето да иска.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Чачо, трябваше да кажеш по голяма възраст...

Е, така е по закон.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

По закон не беше ли 5 години разлика? Ако не се лъжа.

кой ще го осъди този, масово мъжете заглеждат някакви дечица : x. Веднъж се качвам в таксито и шофьора/на около 35-40/ почна нещо да ми говори...вика "знаеш ли как ме кефят тези момичета с униформите и късите полички" от гимназията...Викам да, добре...И като карат , не си гледат в пътищата , а в някакви осмокласнички...кой ще ги осъди всичките като са толкова много? А по сайтовете редовно има неприлични предложения и перверзни коментари от загорели чичковци...така че...не виждам какво може да се направи особено в нашата държава.

Не знам , но най-добре когато момичето е с година по-малко от момчето ... какви са тия 5,10 години разлика ще кажете , че т*шак си правите ....

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    По закон не беше ли 5 години разлика? Ако не се лъжа.
    НК
    Чл. 151. (2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Лол, тва сега го прочитам за сефте. Иначе, тва май е единственото допълнително ограничение.

Няма нужда от такива комплексари , който само могат да хейтват хората ако щеш излез с 20 години по-мада от теб ... Твоя си работа , но и хапчета няма да ти помогнат ... Но да казваш кой какъв е вече стана кофти ... преди 1 час найстина си беше забавно , но вече не ....

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    А, стига, бе! Всички ли ги мина, че знаеш?
    Чака сега, нужно ли е човека да е минал всички моми, че да знае?! То сега е напълно възможно да си спал с една-две и да си виждал класа си как ходи, за да си направиш представителна извадка. Всички мацки над 18 са курви, всички мъже са големи пичове щом са влезли в гащичките на 15 годишни. И всички 15 годишни са невероятни. Щом дойде 18тия рожден ден на едно момиче, някой отива, бърка му със сонда през носа, разбърква мозъка и тя се събужда курва.

Мега фен
    Минах отгоре-отгоре през темата, та не ви знам за какво се джафкате, ама има нещо вярно в твърдението, че масово се обличате като ... бе не знам как да го определя.
    Не че ми пука - през оная ми е, просто констатирам. На пръсти ми се броят ненатрапчиво облечените момичета и то е обикновено 'щото изглеждат адски добре, пък ако ще и кашонче с 5 дупки да си навлекат.

Още помня една мацка в 74 опреди сигурно 4-5 години - сякаш вчера я видях. Беше с гуменки, светло сини тесни дънки и няква ризка. Не се бях замислял, ама ако беше оклепана в лицето, с дълбоко деколте, къса пола и цигански загар сигурно със съвсем различно впечатление щях да остана.

// по темата за педофилията - малките имат много невинно излъчване - няк'во сладурско е :3 Не знам как стигат определени хора от 'ебаси симпатичното лапе' до 'искам да й го подам на тая', ама за част от мъжете именно това е идеалът за жена. В много теми из форума е разисквано какво търсят жените у един мъж - обикновено се стига до извода, че искат лидерски качества, опора, целенасоченост, сериозно поведение, етц. Е обърнете го наобратно това сега.

Не слагай под общ знаментел всички жени. Това,че попадаш на такива или виждаш само такива,не означава нищо. Нормалните момичета все още ги има,но докато момчетата се интересувате единствено и само от едното задоволяване,няма как да стане.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Как мразя такива темиииии
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Как мразя такива темиииии
    Защо ли?

Град
    Варна
    Щото е пълно с тях и щото само ме отчайват и смачкват вярата ми във вашето поколение

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Щото е пълно с тях и щото само ме отчайват и смачкват вярата ми във вашето поколение
    Аз нямам вяра в моето поколение.

Град
    Варна
    Щото си от него. Нормално е.

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Аз нямам вяра в моето поколение.
    Аз нямам Ауди

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз нямам Ауди
    Аз пък имам!!!

И Ауди, и вяра

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Аз нямам Ауди
    O какво съвпадение, аз също..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си