Първоначално написано от LadyDi Интересно от къде знаеш преди 30 години кво е било... А ти знаеш ли?! Едва ли има хора в този форум , които да са живели преди 30 години , та да кажат със сигурност какво е било?!
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv А ти знаеш ли?! Едва ли има хора в този форум , които да са живели преди 30 години , та да кажат със сигурност какво е било?! Ма аз не го твърдя. Той казва: "Знам преди 30 години, че еди кво си..." Та за туй питам.
This world is spinning around me This world is spinning without me And every day sends future to past Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от LadyDi Ма аз не го твърдя. Той казва: "Знам преди 30 години, че еди кво си..." Та за туй питам. Разбрах аз. Но за съжаление , няма да се върнат нещата , отпреди 30 години.
Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Разбрах аз. Но за съжаление , няма да се върнат нещата , отпреди 30 години. Те ще си стават с всеки век по-зле
Първоначално написано от Pr0gr3civ3R Те ще си стават с всеки век по-зле По - скоро , с всеки ден.
Правила