.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Spikyhedgehog Виж мнението
    Няма свестни тук, освен теб. Всички са слабоумни с изключение на твоята висша особа и затова не се разбираш с другите
    На кривата ракета космосът й е крив.
    no understand no comment please кат нз за ко ста дума не коментирай плс приятелю има много хора като напишеш некое мнение веднага почва хейта тъка че ----------->>> EXIT

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от AzSamDilara Виж мнението
    кат нз за ко ста думаT
    кат ид и як 6 сич сеш се мн глм см пша кат супрмн
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    кат ид и як 6 сич сеш се мн глм см пша кат супрмн
    Стига бе, мъчиш човека с толкова грамотно писане ;д Обзалагам се, че по-добре ще го разчете това, отколкото собствените си писания - то нито българският му има смисъл, нито буквите са на правилното място, нито има пунктуационни знаци, нито пък английския му има смисъл. ;дд
    Но моля ти се, светни ме каква е ситуацията, че само аз не я разбирам?! И ако аз не я разбирам, как някой друг random форумец ще я разбере? И тогава темата ти има ли смисъл, щом съществото й е строго пазена тайна?

Цитирай Първоначално написано от AzSamDilara Виж мнението
    no understand no comment please кат нз за ко ста дума не коментирай плс приятелю има много хора като напишеш некое мнение веднага почва хейта тъка че ----------->>> EXIT
    Your english skills are more than incredible.Im impressed.Go back to uhm...3rd grade.

Цитирай Първоначално написано от Dexterfan Виж мнението
    Your english skills are more than incredible.Im impressed.Go back to uhm...3rd grade.
    +1 PWNED

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си