- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Няма ли свестни тук ?
Здравейте имам регистрация тук от април месец горе долу до сега пишех теми главно в раздел Любов на които теми ми се отговаряше по всевъзможни обидни начини има ли готини хора просто искам да знаммоля този път без Хейт
Когато влезеш в еди клас, вътре само готини хора ли има или пък само злетаци ? Навсякъде хората са и такива и такива, както и тук, преобладават умствено изостаналите обаче в тоя форум.
едва ли проблема е в другите като ти гледам ника
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
нимоеш
А, значи сме виновни ние, че някви рандъми не могат да си използват мозъка по предназначение?!
дали тук или някъде по улиците - все едни и същи бе все едно не се знае , има ли смисъл да питаш даже :Дд
ух, кой само реши да го напише..
има ли свестни тук пита.. -.-
а ти мега свестния с ник AzSamDilara
във фб -_-
Има, но трябва яко да търсиш ;д успех... ще ти е нужен ';д
Няма свестни тук, освен теб. Всички са слабоумни с изключение на твоята висша особа и затова не се разбираш с другите
На кривата ракета космосът й е крив.
Аз съм свестен четвъртъците
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Екзит ти като не си доволен. Тука оцеляват само коравите копелета.
Стига бе, мъчиш човека с толкова грамотно писане ;д Обзалагам се, че по-добре ще го разчете това, отколкото собствените си писания - то нито българският му има смисъл, нито буквите са на правилното място, нито има пунктуационни знаци, нито пък английския му има смисъл. ;дд
Но моля ти се, светни ме каква е ситуацията, че само аз не я разбирам?! И ако аз не я разбирам, как някой друг random форумец ще я разбере? И тогава темата ти има ли смисъл, щом съществото й е строго пазена тайна?![]()
![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
ТРОЛ...