- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм загубеняк...
И аз не живея в голям град. По данни на Гугъл в моя град (аз бих го нарекла село, ама как да е) сме 7 917 човека. И като се има в предвид, че половината действително не живеят тук, като изляза пак виждам минимум по 1-2-3 хубави момчета и момичета, които мога да заговоря и да предложа да се видим на кафе или просто да си разменим фейсбуците.
*сън*
Щом се самоопределяш като загубеняк, като какъв очакваш да те възприемат жените ?
Това че имаш някакви селф мейд теории за живота,които се базират на клишета и чути-недочути приказки от твои приятели,не означава че не трябва да се поставяш на мястото на острещния.
Аз,ти и целия скапан свят сме различни индивиди и всеки е растял и се е развивал различно.Следователно той няма как да мисли и реагира като теб и просто има проблем които му пречи.
Много повече харесвам хора с проблеми в социализирането отколкото такива плиткоумни дебили като теб,които идея си нямат как се поставя в обувките на острещния.
Относно автора,идеята е ясна че ако се развиваш правилно към учене и работа,ще влезнеш в системата и нито ще си единствения,нито последния.В чужбина гъмжи от подобни кампании и кръжоци и е основен глобален проблем.Така че,всичко с времето си... Успех!
Я си бръкни в гащите и си намери топките?!? Хленчиш като жена, ако не биеше чикии по цял ден, може би щеше да ти е останал малко тестостерон, за да не си такава путка.
е па аз съм на 18 и 1/2 и също съм така, само дето не съм много срамежлив, просто някакво желание или аз не знам какво точно ми липсва, но не ми пука особено .![]()
Просто се запознавай с хора, излизайте с приятелите си, най-лесно е с приятели да се запознавате, най-отпуснат се чувстваш и не бързай.
знам че темата е стара но.. преди време имах подобна ситуация , с разликата че на мен някакви пълни анонимници от училище ми викаха "загубеняк" без никаква причина. Това значи ли че трябва да вярваш на думите на всеки срещнат? Точно онези които го казваха бяха някакви перковци , единия с перчем и наконтен повече от жена сигурно , а другия нищо не прави ама той като придружител и този с перчема говори на другия неговите разсъждения какъв съм аз , и не знам си още какво.. Общо взето нормалните тинейджърски истории![]()
Вие па` се изкарахте,че всеки срещнат заговаряте..момчето щом споделя тук,явно му е тежко и очаква да му олекне,не е нужно от нападки..като пишете тъп пост,с цел злепоставяне..не ставате по-интересни![]()
Не знам доколко е удачно да давам идеи, но защо не отидеш в някой арт/джаз/пияно клуб с приятели/колеги? От гледна точка на това, че там хората са супер отворени към нови запознанства и няма да ти е никак трудно да намериш някоя, която да ти допада като човек и/или да може да те понаучи на някои работи. И това ти го казва човек, който е пълен социален инвалид.
ДА БЪДЕ СМЪРТ!